Digidexo.com

Hvordan avlaste magesår Pain NaturligvisDu kan bruke naturlig rettsmidler for å lindre magesår smerte. Sår er sår som dannes i slimhinnen i magesekken, spiserøret, eller den øvre del av tynntarmen. En ulcer fører til kronisk magesmerter, som øker etter hvert som syren fra magen kommer i kontakt med sår. Ulcer smerte tendens til å være mest alvorlig når en persons magen er tom. Smerten kan strekke seg fra navlen til brystbeinet. Folk som opplever symptomer på en sår bør se en lege før du prøver naturlig rettsmidler på magen. Relief kan finnes ved å legge visse matvarer og naturlige krydder i kostholdet.

Hvordan avlaste magesår Pain Naturligvis

•  Spis seks små måltider gjennom dagen. Mellomrom dine måltider ut på denne måten vil bidra til å redusere magesår smerte fordi det vil bidra til å forhindre ytterligere ubehag forårsaket av ekstrem sult eller over spising. Ikke rush gjennom dine måltider. I stedet tar deg tid til grundig tygge maten. Ikke spis rett før du går til sengs fordi det kan føre til utslipp av magesyre som kan føre til at du smerte mens du sover. Slutte å spise minst 2 timer før sengetid.

Begrens inntak av alkohol. Ifølge Mayo Clinic, kan drikke for mye alkohol føre til kroniske magesmerter hos personer med magesår. Det er fordi alkohol kan redusere foring av slimete langs tarmen og magen, noe som kan føre til blødning og betennelse.

Drikk rå kål juice for naturlig mage lettelse. Rå kål juice er bra for fordøyelseskanalen og bidrar til å hindre magesår samt magesyre reflux. Dens effektivitet ble satt på prøve under en studie ved Stanford University. Pasientene som deltok med studien som fikk rå kål juice daglig oppga å bli helbredet fra sine sår etter bare en uke.

blidgjøre matvarer med honning. Honning er en naturlig behandling for kronisk magesmerter. Det hindrer vekst av H. pylori, som er en bakterie som forårsaker sår. Bruk honning å blidgjøre te, toast og frokostblandinger.

Drikk rødkløver te med måltider. Denne te gir også magen lindring fra sår smerte. Den har en nøytraliserende virkning på magesyre og har en beroligende virkning. Du kan forhindre nattetid fakkel-ups av magesår smerte ved å drikke en kopp rødkløver te før du går til sengs om kvelden.