Digidexo.com

Konsekvenser av å spise en ubalansert kosthold

Konsekvenser av å spise en ubalansert kosthold


Den menneskelige kroppen krever næringsstoffer og kalorier fra kjøtt, grønnsaker, korn og meieriprodukter. Disse matvaregrupper gi tre typer av næringsstoffer som gir energi til kroppen: fett, karbohydrater og proteiner. Fett brukes for langsiktig energi, karbohydrater ansatt for energi på kort sikt og proteiner fungere som byggesteinene i menneskelig vev. Fedme og underernæring er kjente farene ved å spise en ubalansert kosthold, men det er andre, mindre kjente farer.

Elektrolyttforstyrrelser

Elektrolytter er kjemiske forbindelser som driver elektriske ladninger. I menneskekroppen, elektrolytter hjelpe nervesystemet sende elektriske impulser som instruksjoner for kroppen å operere. Ifølge medicinenet, vanlige elektrolytter i kroppen inkluderer natrium, kalium, klorid og bikarbonat. For eksempel kan en mangel av kalium i blodet på grunn av ikke å spise frukt som bananer forårsake hjerte arytmi, eller uregelmessig hjerterytme, som kan være dødelig.

Immune System Svakhet

Hvite blodlegemer er byggesteinene i immunsystemet og er laget i beinmarg og lymfeknuter. De fange opp og ødelegge fremmede bakterier, og hindrer kroppen fra å bli smittet. Ifølge Clermont College ved University of Cincinnati, krever et sterkt immunforsvar en diett rik på vitaminene A, C og E, samt sink. Uten disse næringsstoffene kroppen ikke kan enkelt produsere hvite blodlegemer. Grønne bladgrønnsaker, som spinat og salat, gir vitamin C og E, mens gulrøtter gir vitamin A, som også drar syn.

Depresjon

Et dårlig kosthold kan ha en negativ effekt på den psykiske og fysiske helse. For eksempel kan konsumere en diett mangler i vitamin D bidra til depresjon. Ifølge kvinner til kvinner, kan du finne vitamin D i fet fisk som laks, samt fra melk og andre meieriprodukter. Vitamin D-hjelpemidler i produksjon og overføring av kritiske neurotransmittere, slik som serotonin og dopamin.