Digidexo.com

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker


Anal sprekker er tårer i endetarms området. De gjør eliminering av avfall vanskelig, de vondt og pinlig å diskutere, men ignorerer dem vil ikke gjøre dem gå bort. Du trenger umiddelbar lettelse, fulgt av langsiktig healing og du vil ønske å hindre gjentakelse. Begynn med noen enkle salver for å lindre ubehag og holde problemet fra forverring mens du begynner å gjøre kosthold og livsstil endringer.

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker

En komfort selv med vitamin A & D salve, som kan finnes over disk i noe narkotika butikken, ofte i baby omsorg delen. Denne salve, bortsett fra beroligende og smøre området, også fremmer healing og holder huden sunn. I stedet for toalettpapir, prøv å tørke med ansikts vev som inneholder aloe; det er mykere på dine såre flekker.

Se legen, som i utgangspunktet kan foreskrive aktuell anestesi spray å slappe huden og gjør at du kan eliminere mer komfortabelt.

Få dine resepter fylt. Legen din kan ta en salve som inneholder en liten dose av nitroglyserin, noe som øker blodgjennomstrømningen og slapper musklene i anal området, lettelser din smerte og fremme helbredelse. Ellers kan legen forskrive kalsiumkanalblokkerende salve, som inneholder stoffer som virker på samme måte som nitroglyserin, men kan produsere færre og mindre alvorlige bivirkninger.

Endre ditt kosthold. Øk fiber med matvarer som havregryn, frukt og grønnsaker, og drikk minst 48 gram vann eller klare væsker daglig.