Digidexo.com

Hva påvirker Do Pin Worms har på kroppen vår?

En Barnemark er en liten rundorm eller parasitt som infiserer din fordøyelsessystemet. Pinworms er den vanligste parasittisk orm infeksjon i USA, ifølge US National Library of Medicine.

Funksjoner

Pinworms lever av mat og andre partikler i fordøyelsessystemet. Kvinnelige pinworms reise til anus for å legge egg, som frigjøres fra kroppen i avføringen og har potensial til å smitte andre mennesker.

Symptomer

Symptomer på pinworms inkluderer kløe rundt kjønnsorganene eller anus, søvnløshet, irritabilitet, rastløshet, magesmerter som kommer og går og kvalme.

Time Frame

Når du blir smittet med pinworms, vil du mest sannsynlig ikke har noen symptomer i begynnelsen. Når ormene legge egg noen uker senere, kan symptomer som anal kløe utvikle og levere de første tegn på infeksjon.

Komplikasjoner

Hos kvinner og jenter, pinworms har potensial til å forårsake urinveisinfeksjoner, blære infeksjoner kalt blærekatarr, eller infeksjoner i skjeden, livmoren eller egglederne. Alvorlige Barnemark infeksjoner kan frarøve deg viktige næringsstoffer fra maten din og få deg til å miste vekt.

Forebygging

Den beste forebygging for pinworms er å vaske hendene ofte hele dagen for å unngå inntak av pinworms egg som du kanskje ubevisst kommer i kontakt med. Det er også viktig å vaske sengetøy og rengjør badet regelmessig.