Digidexo.com

Enzymatisk Liver Cleanse

Enzymatisk lever rens på regelmessig basis kan være nyttig for alle, uansett om du har helseproblemer. Avgifte leveren er en av de beste tingene du kan gjøre for din generelle helse, som leveren påvirker nesten alle andre aspekter av kroppen din, innvendig og utvendig. Det kan øke din energi nivå, hjelpe deg å miste vekt, bedre fordøyelse og regularitet, redusere sukker cravings og balansere humøret. Best av alt, det er en smertefri, enkel og billig prosess.

Leverfunksjon

Leveren er et viktig organ som detoxifies kroppen, forbrenner karbohydrater og proteiner, og produserer biokjemikalier for fordøyelsen, så vel som 500 utfører andre funksjoner. Tusenvis av enzymer, som er spesielle proteinceller, utløse nødvendige kjemiske reaksjoner i leveren, men hvis leveren er overbelastet med giftstoffer, alkohol, antibiotika, syntetiske hormoner eller en junk food diett, kan disse enzymene ikke gjøre jobben sin og hele kroppen lider.

Symptomer på en svak leveren inkluderer høyt kolesterol, blokkerte arterier, overdreven vektøkning, tretthet, fettlever, sure oppstøt, gallestein, forstoppelse, sukker cravings, moodiness, hodepine, allergier, alvorlige PMS og mye mer. Mer alvorlige symptomer, som kan tyde på leversykdom, er gulaktige øyne og hud, magesmerter og hevelse, mørk urin, blodig avføring og kvalme.

Liver Cleanse

Det første trinnet i å opprettholde en sunn leveren er riktig næring. Det betyr å fjerne eller kutte ned på sukker, alkohol, bearbeidet mat, brus, koffein og stekt mat. Spise en hel mat diett, som inneholder massevis av økologiske grønnsaker, spesielt cruciferous (brokkoli, kål, rosenkål) og bladgrønnsaker, frisk frukt, belgfrukter, fiber, fisk og en moderat mengde gress-matet eller frittgående animalske produkter slike som biff, kylling og egg. Bruk stevia eller rå honning i stedet for sukker.

I tillegg til å spise sunt, bør du med jevne mellomrom gjøre en enzymatisk lever rens og avgiftning med spesifikke leveren-støtte tilskudd, inkludert kalsium d-glucarate, melk tistel, burdock rot, boldo blad, tumeric, ingefær, brennesle, løvetann rot og artisjokk blad. Du kan samle disse kosttilskudd og tilpasse til din bestemt diett eller, hvis du foretrekker å ha noen andre tiltak ut deler for deg, kan du kjøpe en komplett lever rens kit hos din lokale helsekost butikk.

Enzymatisk leveren rens tidsplanen er vanligvis en to-ukers program, og du tar din sett dose av kosttilskudd to ganger per dag, morgen og kveld. Fasting er ikke nødvendig, men ideelt sett bør du spise veldig lett - salater, dampede grønnsaker, frukt og rikelig med vann eller urte-te - for å gi leveren en pause fra arbeid av fordøyelsen og hjelpe den i å eliminere giftstoffer. I det minste, unngå sukker, alkohol, bearbeidet eller tung mat og spiser for mye i én sitting.

Etter to-ukers rens er gjort, kan du gå tilbake til ditt vanlige kosthold, men sjansene er du vil bli inspirert til å fortsette å spise lett og sunn mat.

Tips

Drikk en kopp leveren-støtte te daglig for vedlikehold etter rens er over. Du kan gjøre dette selv, eller kjøpe det fra en helsekostbutikk.

Slutt å ta noen medisiner under leveren rens med mindre annet er regissert av legen din.