Digidexo.com

Roth Technique i orthodontia

Dr. Ron Roth, en innflytelsesrik utøveren i kjeveortopedi konkluderte med at kjeveortopedisk resultater kunne bruke forbedring gjennom funksjonelle og estetiske behandlingsmålene. Det realisering føre ham til å arbeide mot å forstå fysiologi av gnathic system, ifølge nettstedet Rwiso.org. I 1975 Dr. Roth og Dr. Thomas Basta, en Restorative tannlege og gnathologist grunnla The Foundation for Advanced videreutdanning (FACE). Den FACE kurs undervist prinsippene for funksjonell okklusjon og kliniske applikasjoner.

Behandlingsmålene

Dr. Roth insisterte på å ha mål for alle de områdene som påvirkes av kjeveortopedisk behandling, ifølge Rwiso.org. Han mente at dersom klare behandlingsmålene ble praktisert, ville diagnostikk redusere risikoen for behandlingssvikt forbedre,. Målene omfatter fem områder: ansikts estetikk, tann estetikk, funksjonell okklusjon, periodontal helse og en sunn kjeveledd (TMJ).

Teknikker

Etablere mål for de fem områdene som er nevnt tidligere er viktig i kjeveortopedi. Ansikts estetiske mål føre til valg av bestemte tann bevegelser, ledninger og hvorvidt eller ikke ekstraksjon er nødvendig. Kjeve kirurgi er også en vurdering av ansikts estetikk. Dental estetikk og ansikts estetikk er komplementære. Mål for begge disse områdene bidrar til å definere hva som må gjøres, og hvordan det skal se ut. Funksjonell okklusjon omfatter faktorer slik som overbitt, underbitt, disclusion og funksjonelle bevegelser av både den øvre og nedre kjeve. Periodontale vev mål er viktig fordi den periodontium som støtter tennene må være av en passende tykkelse.

Kjeveledd mål bør være å ha tennene treffer på samme tid når knokkelen sitter som den skal. Hvis plateforskyvning er oppstått, vil negative endringer som profilendringer forekomme. Etablering mål under de fem områdene ansikts estetikk, tann estetikk, funksjonell okklusjon, periodontal helse og en sunn kjeveledd vil hjelpe i suksessen til kjeveortopedisk behandling og prosedyrer.