Digidexo.com

Hvordan Heal et Full Rotator Cuff Tear

Hvordan Heal et Full Rotator Cuff Tear


Noen rotator cuff tårer kreve kirurgi for å hjelpe dem å fullstendig helbrede, mens andre tårer vil bli overkompensert av de omkringliggende musklene. Full rotator cuff tårer (hele tårer gjennom ligament) mest sannsynlig vil kreve kirurgi. I de fleste tilfeller, er det lettere å helbrede Rotator cuff hvis operasjonen finner sted innen tre måneder etter den opprinnelige skaden.

Bruksanvisning

Hvordan Heal et Full Rotator Cuff Tear

•  Finn en ortopedisk spesialist for å se på skulderen din og finne ut nøyaktig hva som er galt. En MR og en X-ray bør utføres for å avgjøre om du har en revet rotator cuff og alvorlighetsgraden av tåre.

Ha kirurgi for å reparere rotator cuff tåre, hvis legen din bestemmer du trenger det. Alvorlighetsgraden av tåre vil diktere hvor mye legen din vil være i stand til å fikse.

Bruk en startsperre eller en slynge for et par uker for å holde skulderen i en posisjon. Dette vil tillate kroppen til å helbrede den berørte skulderen uten risiko for ytterligere skade på operasjonsstedet fra bevegelsen. Legen din vil gi ytterligere informasjon om hvordan å bruke fatle og når du kan fjerne det.

Begynn fysioterapi så snart som mulig etter operasjonen. Dette vil holde skulderen i å fryse, noe som ville begrense bevegelsen. Fysioterapi vil begynne sakte, arbeider for å strekke skulderen din. Det vil se ut som skulderen din tillater det, før du gjenvinne hele spekteret av bevegelse og styrke.

Start en vekt-treningsprogram for å styrke skulderen kompleks. Gjør dette ved skjønn av din fysiske terapeut, som skulderen din skal være helt leget før du kan ekstra vekt trening til trening / rehab program.

Hint

  • Oppsøk lege så snart som mulig etter den opprinnelige skaden. Rotator cuff tåre skader er mye mer sannsynlig å gro skikkelig hvis du får operasjon så snart som mulig.
  • Ikke fortsett å bruke den skadde skulderen hvis det gjør vondt. Finn en ortopedisk spesialist som kan sjekke skulderen din og fastslå omfanget av skaden din.