Digidexo.com

Hvordan spare en tørket ut Contact

Hvordan spare en tørket ut Contact


Kontaktlinser koste altfor mye å la dem gå til avfall. Selv om du har disponibel kontakter, er det ikke nødvendig å behandle dem som papir og kaste dem ut før tiden er ute. Dette er ofte det som skjer når en kontakt tørker ut fra å bli eksponert for luft for lenge, enten fra å bli gnidd ut av en persons øye eller faller på gulvet midt i et forsøk på innsetting. En inntørket kontakt kan være like brukbart som en splitter ny en hvis det er tatt vare på riktig måte i stedet for ødelagt.

Hvordan spare en tørket ut Contact

•  Før du trykker på en kontaktlinse, bør hendene være rene, så vaske dem. Det eneste unntaket er når du nettopp har droppet en kontakt, fordi de myke de pleier å holde seg til det første de berører.

Finn kontakten og plukke den opp nøye. Når en kontaktlinse er tørr, føles det som en stein, og kan sprekke eller rive hvis de ikke håndteres forsiktig.

•  Hell kontakt-linse-løsning inn i en kontakt-linse tilfelle, og lett å plassere linsen i oppløsningen.

Hold kontakt linse i saken for et par timer før det rakner. Hvorvidt kontakten var tørr, de fleste kontakt løsning retninger krever kontakter som skal rengjøres minst fire timer når de ikke er i dine øyne.

Åpne saken og snu den opp ned. Rengjør kontaktlinse grundig, og pass på å kvitte seg med eventuelle partikler som kan ha festet seg til kontakten, og / eller som svømmer rundt i brukt løsningen.

Skyll kontaktlinse med løsning, noe som gjør at linsen er ren og fri for rusk. Deretter satte linsen i øyet som du vanligvis gjør.

Følg trinn 3 til 6 hvis kontakten tørket ut når du sovnet med den i. Kontakter er ment å tas ut hver kveld, selv disponibel seg. Når øynene er lukket, kan luften ikke nå kontakt, så det har en tendens til å tørke ut og holde seg til øyet.