Digidexo.com

Negative effekter av Syntha-6

Syntha-6 er et pulverformet proteintillegg som må blandes med enten melk eller vann før forbruk. Produsert og markedsført av BSN Nutrition, den kommer med forskjellige smaker og er forsterket med forskjellige vitaminer og mineraler. Som mange andre effektive kosttilskudd, Syntha-6 kommer også med noen ulemper.

Dehydrering

I likhet med andre proteintilskudd, Syntha-6 gir en stor mengde protein til kroppen. For mye protein i kroppen kan føre til dehydrering. En dehydrert person kan ofte føle deg svimmel, har en unormal kroppstemperatur og kan bli forstoppet. Langtidseffekter på dehydrering inkluderer "frysing" av kroppens fett og dens manglende evne til å forbrenne, samt tørr eller kløe i huden. Siden folk tar proteintilskudd fordøye mer protein, de trenger også å rehydrere ofte for å unngå denne negative effekten.

Muskelkramper

Noen kroppsbyggere tar Syntha-6 ofte oppleve muskelkramper etter en treningsøkt; Imidlertid er denne komplikasjonen ikke er direkte forårsaket av Syntha-6, men kan forholde seg tilbake til dehydrering. Når du kombinerer trening med et protein supplement, kroppen mister mer vann enn du normalt ville når du trener. Når dette skjer, musklene kontrakt lett, forårsaker kramper og andre muskelsmerter.

Magesmerter

Syntha-6 kan også gi magesmerter, akkurat som alle andre protein supplement på markedet. Det overskytende protein som du tvinger kroppen til å fordøye kan noen ganger føre til at fordøyelsessystemet til å jobbe ekstra hardt. Kombiner det ekstra oppslutning med dehydrering, og du kan bli forstoppet eller har magesmerter. For å motvirke dette, må du regulere dine matvaner og følge nøye med proteininntaket ditt. Kombinere en skikkelig kosttilskudd plan mens du tar kosttilskudd kan bidra til å unngå denne negative effekten.

Effekter på nyrer

Personer som har nyre-relaterte problemer bør aldri ta Syntha-6 som proteintilskudd kan føre til ytterligere skade på nyrene. Forskerne ved Brigham and Women Hospital fant at "blant kvinner med mildt nedsatt nyrefunksjon - om lag 25 prosent av personene i vår studie - en høyere protein diett kan føre til akselerert nedgang i nyrefunksjonen sammenlignet med en lavere-protein diett." The Studien avklart også at en høy-protein diett ikke kan ha noen negative effekter på mennesker hvor nyrene fungerer som de skal.