Digidexo.com

Hvordan behandle Herpes Eye Disease

Hvordan behandle Herpes Eye Disease


Postherpetisk øyesykdom kan være en alvorlig og smertefull tilstand som oppstår hos personer smittet med herpes virus. Når du har fått et herpes øyesykdom diagnose fra legen din, kan du begynne å gå over behandlingstilbud. De to formene for postherpetisk øyesykdom er herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt.

Hvordan behandle Herpes Eye Disease

•  Diskuter form av postherpetisk øyesykdom som du har med din lege og det beste løpet av behandlingen. Herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt blir ofte behandlet annerledes.

Ta antivirale medisiner for herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitt. Disse er vanligvis foreskrevet i pilleform eller gitt som øyedråper.

•  Reduser trykket i øyet ved anvendelse av kortikosteroider. Siden smerte kan være forårsaket av herpes zoster ophthalmicus og herpes simplex keratitis, kan kortikosteroider redusere trykket som oppstår i den infiserte øyet.

Finn ut om eleven dilatasjon. Noen leger vil strekke en persons øye som en form for behandling for postherpetisk øyesykdom. Det er ment for å bidra til å redusere trykket i øyet.

Bruk medisin for hele behandlingsforløpet. Stopper når du er asymptomatiske fører vanligvis en tilbakefall av sykdommen.

Hint

  • Du vil sannsynligvis nødt til å gå inn for å følge opp avtaler mens får behandlet for postherpetisk øyesykdom. Legen vil ønske å se hvordan du reagerer på medisiner.
  • Antibiotika er ikke en effektiv behandling av herpetisk øyensykdom. Dette er fordi tilstanden er forårsaket av et virus.