Digidexo.com

Tilskudd til et høreapparat

Hørselstap er en dyp medisinsk tilstand som påvirker millioner av amerikanere. Gjennom bruk av høreapparater, kan virkningen av hørselstap begrenses. For de fattige ikke har råd til slike enheter, bistand i form av tilskudd er tilgjengelig.

Grant Money

Monies tilbys i form av tilskudd trenger ikke å bli tilbakebetalt. Eventuelle andre økonomiske ordninger er sannsynlige lån.

Hørselstap

Ifølge MayoClinic.com, hørselstap øker som folk alder. Arvelige faktorer samt høye lyder kan bidra til hørselstap. En hørselsspesialist kan diagnostisere hørselstap og tilby behandling, vanligvis i form av forskrivning et høreapparat.

Høreapparater

The National Institute on døvhet og Other Communication Disorders (NIDCD) tilbyr retningslinjer for hvilke typer høreapparater tilgjengelig. To forskjellige elektroniske enheter blir tilbudt basert på analog eller digital teknologi. Analoge høreapparater er som regel rimeligere enn digitale enheter. Elementer og stiler vil også påvirke prisen som noen er laget for å sitte i øregangen, på det ytre øret, eller bak øret.

Kostnader

Ifølge HealthyHearing.com, høreapparater koste $ 1000 til $ 4000 hver, som i 2009 Prisene har faktisk falt i løpet av årene.

Grants

Ifølge Hearing Loss Association, kan høreapparat bevilge penger være tilgjengelig gjennom Medicaid. I tillegg er noen forsikring planer dekker høreapparater mens militære veteraner kan kvalifisere seg gjennom sin lokale VA sykehus. Elementer og banker og medisinske klinikker tilbyr noen ganger høreapparater for gratis eller til glideskala priser basert i henhold til inntekt.