Digidexo.com

Rocephin Shot for øreinfeksjoner

Rocephin er et medikament som er foreskrevet for å behandle et bredt spekter av sykdommer forårsaket av bakterier, inkludert øreinfeksjoner. Merkenavnet for stoffet ceftriakson, er Rocephin kategorisert som en cephalosporin antibiotika og er kun tilgjengelig som en injeksjon eller intravenøs løsning (IV).

Rocephin Resept

Rocephin er vanligvis foreskrevet for injeksjon 1 til 2 ganger om dagen i 4 til 14 dager. Dosen varierer avhengig av tilstanden som blir behandlet og alder på pasienten.

Alder Betraktninger

Rocephin kan forskrives som en enkeltdose skudd administreres av helsepersonell. Dette kan være foretrukket for barn som kanskje ikke håndtere godt med daglige injeksjoner spredt ut over flere dager.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Rocephin inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, magesmerter, kvalme, hodepine og svimmelhet.

Advarsel

Alvorlige Rocephin bivirkninger er mindre vanlige og ringe for umiddelbar legehjelp. De omfatter alvorlig diaré, alle typer utslett, muskelsvakhet eller smerter, og indikasjoner på nedsatt leverfunksjon som gulsott eller mørk urin.

Kontra

Personer med nyre-eller leversykdom, galleblæren problemer, gastrointestinale forstyrrelser, ernæringsmessige mangler eller som er allergiske mot andre antibiotika kan ikke være i stand til å trygt ta Rocephin. Rocephin bør ikke gis til nyfødte babyer som også mottar en intravenøs løsning som inneholder kalsium.