Digidexo.com

Måter å få fett

Måter å få fett


Mens mange mennesker tilbringer en god del av deres liv telle kalorier, andre ønsker, eller trenger, å få vekt. Selv om du ønsker å gå opp i vekt, er det ikke lurt å begynne å spise fast food og dessert tre ganger om dagen. For å holde kroppen frisk, vil du ønsker å ta smarte ennå høy-kalori valg under din søken for å få vekt.

Spis Stivelse og helkorn

Ifølge Student Nutrition aksjonsutvalget ved UCLA, stivelsesholdige karbohydrater og hele korn er høy i kalorier. Å spise en eller to hel-hvete rundstykker og en stor bakt potet med en 6 til 8-oz. del av magert kjøtt vil hjelpe deg å legge et par hundre kalorier til middag, uten å ofre din helse.

Se aktivitetsnivået ditt

Ifølge Mayo Clinic, må du forbruke mer kalorier enn du forbrenner for å få vekt. Siden trening forbrenner kalorier, kutte ut så mye trening som mulig, holde bare den anbefalte minimum 30 minutter med trening fire eller flere ganger i uken for å holde kroppen sunn, som anbefalt av University of Michigan Health System. Nøkkelen her er balanse: Du trenger litt trening for å holde seg frisk, men du ønsker ikke å brenne for mange kalorier. Lavt til moderat intensitet trening kan hjelpe deg å forbrenne færre kalorier enn høyintensiv trening og kan hjelpe deg å få muskelmasse, og dermed sunn vekt. Velg lav intensitet øvelser som å gå eller styrketrening over høy intensitet øvelser som jogging, sykling eller aerobic. For resten av kvelden, leie noen gode filmer, lage en pose med popcorn og prøve å holde nattaktivitet fritt.

Spise sunt snacks

Ifølge Student Nutrition aksjonsutvalget ved UCLA, hvis du prøver å få vekt bør du spise tre måltider om dagen, pluss noen snacks i mellom, som den gjennomsnittlige personen vil trenge 500 ekstra kalorier per dag bare for å få en halvkilo en uke. Spise en granola bar, kopp cottage cheese med fersken stykker og to skiver av hel-hvete toast med gelé i mellom måltidene vil hjelpe deg å øke kaloriinntaket ditt for dagen.