Digidexo.com

Hvordan bruke grapefrukt Diet å miste vekt

Grapefruit Diet kanskje ikke høres ut som det sunneste kostholdet der ute, men hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, er det enkelt, effektivt og trygt. Forskning har vist at grapefrukt diett senker insulinnivået, forårsaker dieters å føle deg mett raskere og for lengre perioder av gangen. Selv om forskerne ikke vet nøyaktig hvorfor, en spesiell ingrediens som finnes i grapefrukt forbedrer vekttap dramatisk. Følg denne dietten, og forventer å tape ca 10 pounds i 10 dager.

Bruksanvisning

•  For å starte grapefrukt Diet, spise en frokost bestående av 2 egg, 1 stykke bacon eller pølse, og en halv grapefrukt, eller ett glass (8 oz.) Av grapefruktjuice. (Saften kan ikke være søtet, selv med kunstige søtningsmidler for varigheten av dietten).

For lunsj, spise en grønn salat (ingen stivelsesholdige grønnsaker) med rød pepper og agurk, og så mye kylling, biff eller fisk som du ønsker. Bruk hvilken som helst salat dressing som er lav i sukker og karbohydrater. Igjen, legg i halvparten av en grapefrukt eller 8 oz. av juice.

Til middag kan du ha ubegrenset biff, kylling og fisk, og to kopper ikke-stivelsesholdige grønnsaker. Føl deg fri til å lage mat med smør eller olje, men bruk det med måte. Grapefruit Diet krever at du har en halv grapefrukt eller 8 oz. glass grapefruktjuice til hvert måltid, så pass på å spise / drikke litt til hvert måltid, inkludert middag.

Snack gang per dag, etter middag (slik at grapefrukt er i systemet.) Hold deg til en håndfull nøtter eller frø eller 2 oz. av ost.

Følg grapefrukt Diet diett i 10 dager. Hvis du ønsker å gå ned ytterligere i vekt, ta to dager fri, og deretter fortsette i ytterligere ti dager.

Hint

  • Grapefrukt er nøkkelen, kan du ikke hoppe over det.
  • Denne dietten er ikke anbefalt for langsiktig. Den er bare ment for små mengder vekttap.