Digidexo.com

Symptomer på lav kalsium i en Body

Symptomer på lav kalsium i en Body


Kroppen din trenger kalsium for å fungere skikkelig. Det holder tenner og bein sterke, det hjelper musklene bevege seg og det hjelper din hjerterytme. Du kan få kalsium fra en rekke matvarer eller fra en av de mange supplerer tilgjengelig. Dine kalsiumnivåer kan bli for lavt hvis det ikke er nok i kostholdet ditt, har du problemer med å absorbere kalsium eller om det er et uvanlig høyt tap av kalsium i urinen. Hvis kroppen din opplever raske tap av kalsium, kalt hypokalsemi, så det vil ta kalsium fra skjelettet for å opprettholde riktig kalsiumnivå i blodet.

Forekomst av symptomer

I de fleste tilfeller vil imidlertid en lav kalsiumnivået som skyldes kosttilskudd mangel produserer ingen tegn i det hele tatt. Hvis kalsiummangel skyldes en medisinsk problem eller behandling, så som nyresvikt, kirurgisk fjerning av magen og / eller bruk av visse typer diuretika, så kan følgende problemer oppstå.

Nevrologiske symptomer

Siden kalsium må være til stede for nervesignaler til å reise gjennom kroppen og for musklene til kontrakt, kan da for lavt på et nivå føre til nummenhet og kribling i ulike områder av kroppen, muskelkramper, kramper, apati og mental forvirring.

Hjerte Symptomer

Riktig nivå av kalsium må være til stede hvis For at hjertet til å slå normalt. Lave nivåer av kalsium kan føre til uregelmessige unormal hjerterytme, hjertesvikt, hypotensjon og død.

Osteoporose

Osteoporose og osteopeni kan ofte forekomme uten symptomer, men resulterer i en del av utilstrekkelig inntak av kalsium. Det er en sykdom som er karakterisert ved porøse og skjøre bein. Det er et alvorlig folkehelseproblem i mer enn 10 millioner amerikanere. Denne tilstanden øker risikoen for brudd i hofte, ryggvirvler, håndledd, bekken, ribbeina og andre bein.

Diagnose

Hvis du mistenker at du kanskje lider av lave nivåer av kalsium, er det viktig å oppsøke lege. Du må være forsiktig med å ta kalsiumtilskudd, som for mye kalsium kan være like farlig. Legen kan utføre en blodprøve som sjekker nivået av kalsium i kroppen som ikke er lagret i skjelettet. Det er også en urinprøve som kontrollerer mengden av kalsium som er gått fra kroppen. En bentetthetsmåling kan sjekke om beina begynner å bli skrøpelig på grunn av tap av kalsium. Din helsepersonell kan deretter bestemme noen medisinsk behandling eller kosttilskudd som er nødvendig.