Digidexo.com

Hjem rette for Louse Treatment

Lus som infiserer mennesker kommer i tre varianter: hodelus, kropp lus og offentlig lus (krabber). Hvis du leter etter en hjemme bøte for lus behandling, hjelper det å forstå at disse er bare effektive når de brukes sammen med tradisjonelle medisinske behandlingsmetoder.

Body Louse Treatment

En kropp lus er vanligvis den enkleste typen å behandle hjemme. Body lus er vanligvis et resultat av dårlig hygiene eller mangel på tilgang til rene klær. Body lus luseegg kan observeres i sømmene av klær og i sengetøy, frotté og andre personlige effekter. Fordi kroppen lice kan bare overleve uten blod av en menneskelig vert i fem til syv dager, rett og slett forlater infisert område for den tiden kan være effektive.

Body lus kan rettes opp ved rutine bading og en grundig rengjøring av de infiserte elementer. The Centers for Disease Control anbefaler hvitvasking klær, sengetøy og håndklær i varmt vann som er på siste 130 grader Fahrenheit, og deretter tørket på den varme luften syklusen infested personens. Mesteparten av tiden, disse enkle tiltakene effektivt avhjelpe en kropp lus infeksjon. Men hvis bading og rengjøring av infisert persons personlige effekter ikke eliminere angrep, er det over-the-counter kremer og sjampoer som Nix og kvitt, som kan brukes til kroppen for å drepe gjenværende lus.

Head & Public Lice rettsmidler

Førstelinjebehandling for å fjerne hodet og offentlig lus fra en infisert person er en over-the-counter plantevernmidler, som for eksempel Nix eller Rid. Dersom disse produktene ikke effektivt drepe lus, kan legen din forskrive en sterkere aktuell medisinering. Når over-the-counter instruksjoner behandling blir fulgt ned til punkt og prikke, kan lus infestation på en person være tilstrekkelig behandlet.

Men det er en viktig sekundær rette for å sørge for å behandle hjemmemiljø og personlige elementer også. Å drepe kjønnshår og hodelus som somle i klær (inkludert luer og skjerf), sengetøy og håndklær, anbefaler CDC alle elementene være vaskes i maskin og maskin-tørket ved hjelp av varmt vann og en varm tørketrommel syklus. Alle elementer som ikke kan vaskes kan være forseglet i plastposer eller containere i minst to uker. Teppebelagte områder og møbler bør være grundig støvsugd og vakuumposen kastes umiddelbart.

Hva rettsmidler fungerer ikke

Når det gjelder behandling av lus, er det en overflod av "gamle koner 'remedier" som er ineffektive eller farlig. Forsøk aldri å behandle hodelus ved å bruke majones, olivenolje eller eddik, da disse kan irritere huden og er ikke effektive i å drepe lus. Mange kommersielle produkter til hensikt å oppløse eller kvele lus og luseegg; Men disse produktene mangler vitenskapelig studie for å sikkerhetskopiere deres effekt. Noen hjemme rettsmidler, som for eksempel å bruke bensin eller parafin til håret for å drepe lus og luseegg, er ekstremt farlig og bør aldri bli ansatt.

Hvis du velger ikke å bruke et produkt med insektmiddel egenskaper, er det eneste alternativet til våt kam håret med en fintannet "nit" kam, som fysisk fjerner lus (Mayo Clinic anbefaler denne behandlingen for barn under to år) . Wet-gre bør gjentas hvert tre til fire dager i fire uker.