Digidexo.com

Hvordan Juster Nose Pads på Eyewear

Hvordan Juster Nose Pads på Eyewear


Nesen putene på din briller kan gjøre eller ødelegge dine daglige aktiviteter. Hvis nesen putene er for stramme de kan forårsake irritasjon og ubehag til broen av nesen. Hvis nesen putene er ikke tett nok, kan brillene skli av ansiktet ditt når du ser ned eller snu hodet for brått. Å sørge for at neseputer er justert riktig kan gi lindring til noen av de irriterende aspektene ved bruker briller. Hvis nesen putene er justert riktig, bør du ikke engang merke til når du har på deg brillene dine. De bør være lett og komfortabel når hviler på nesen.

Hvordan Juster Nose Pads på Eyewear

•  Bruk fingrene som et første forsøk på å justere nesen putene slik at de passer tettsittende og uten noen problemer eller ubehag. Hvis du ikke klarer å justere neseputer riktig, bruk en tang til å gjøre mindre justeringer som er mer presis.

Plasser briller i ansiktet ditt og ta notat hvis de er for stramt eller for tape i neseputen området. Hvis de forårsaker overtrykk og ubehag, de er for stramt. Hvis de faller av ansiktet ditt når du ser nedover, de er for løs.

Ta glassene av ansiktet ditt og plassere dem på et flatt, hardt underlag, for eksempel en benkeplate. Trykk eller dra armene av neseputer i retning trengte forsiktig. Armene på nesen putene er laget for å ta Kjøring og press slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bryte dem.

Legg dem tilbake i ansiktet ditt etter justere dem. Bruk et speil og se hvordan de ser på ansiktet ditt. Målet er å gjøre dem komfortable med en tettsittende passform og samtidig opprettholde riktig balanse i ansiktet. Dersom brillene blir skjevt i ansiktet, kan det være lurt å fortsette justerings prosessen til du oppnår ønsket resultat. Har en venn eller familiemedlem hjelpe justere og komme med forslag i løpet av prosessen.

Rengjør og lagre dine briller i et glass tilfelle når du ikke bruker dem. Vær ekstra forsiktig når du fjerner og plassere dem på ansiktet for å ikke flytte justeringene du har gjort.