Digidexo.com

Hvordan øke blodplasma

Blodplasma er klart blanding av proteiner og en saltoppløsning, og bærer blodplater og hvite og røde blodceller. Plasma, som utgjør 55 prosent av blodvolumet, bringer også næring til celler og hjelper til å fjerne ethvert avfall som er i vår metabolisme. Det er en god idé å sørge for at du har nok blodplasma i kroppen din til å holde resten av blodet fungerer som den skal.

Hvordan øke blodplasma

•  Øk inntaket av protein ved å spise mer proteinrik mat som egg, ost, kylling, fisk, melk og yoghurt. Et protein-tung kosthold vil bidra til å bygge mer plasma i blodet.

Legg til protein tilskudd og protein drinker til kosthold. Sørg for å også sjekke bivirkning av noen av de aktuelle reseptbelagte medisiner som du tar for å finne ut om en medisin som forårsaker mindre plasma i kroppen din.

Kontroller at du får nok vitamin C regelmessig for å øke askorbinsyre som er en viktig del av blodplasma. Spis rikelig med frukt for å øke du askorbinsyre inntak.

Økning triglyseridnivåer ved å inkludere et sunt nivå av fett i kostholdet ditt. Triglyserider er viktig i utviklingen av blodplasma, og kan finnes i kolesterol og karbohydrater. Bare spise små mengder kolesterol å trygt øke triglyseridnivåer. For eksempel vil en liten spredning av smør på toast være nyttig for å øke blodplasma.

Tren regelmessig. Som din hjerterytme stiger under trening, er mer blod pumpes fra hjertet, forårsaker blodplasma som skal utvikles raskere og i større mengder.