Digidexo.com

High Protein Diet for lavt blodsukker

Glukose, eller sukker, i løpet av fordøyelsen blir absorbert i blodet og omgjort til insulin av bukspyttkjertelen i rekkefølge for cellene til å lage energi. Når noen med lavt blodsukker eller hypoglykemi har en dukkert i blodsukkeret, sliter kroppen til å opprettholde stabilt blodsukker. Protein er i stand til å bidra til å regulere blodsukkeret for en lengre periode enn det sammensatte eller enkle karbohydrater. Lær mer om en høy-protein diett for dem som lider av lavt blodsukker.

Hvor mye protein å spise

Ifølge Center for Disease Control and Prevention, bør protein utgjøre 10 til 35 prosent av daglige ernæring. Den gjennomsnittlige kvinne trenger 46 g protein, og menn trenger 56 g. Disse beløpene virker stor til du tenker på det faktum at en kopp melk har 8 g protein og en 3,5 oz. kyllingbryst har 30 g. The American Diabetes Association anbefaler å spise 4 til 6 oz. av kjøtt eller kjøtt erstatter hver dag; kjøtt erstatter er tofu, ost, melkeprodukter eller belgfrukter. En unse av kjøtt ville tilsvare ett egg eller 1/2 kopp tofu. Sørg for å måle ut dine porsjoner så du ikke over eller under spise tildeling av protein.

Porsjoner Størrelser

Å vite hvordan du øyeeple porsjonsstørrelser vil komme godt med når du spiser ute. Statens institutt for Diabetes og Digestive og nyresykdom foreslår å innlemme magert kjøtt i kosten. Lean-kjøtt alternativer inkluderer fisk, fjærfe, tofu og skalldyr. En 3 oz. kyllingbryst ville være omtrent på størrelse med en kortstokk. En 3 oz. fiskefilet er på størrelse med et sjekkhefte og 22 g protein. Tofu på størrelse med en kassett er 3 oz. og 6,9 g protein. Likeledes, 3 oz.of reker (eller 8 middelsstort reker) har 18 g protein. Ta med en liten journal med deg for å skrive ned dine protein gram i løpet av dagen; Dette vil sikre at du får balansert ernæring.

Diet

Ifølge Diabetes Food Pyramid, bør et riktig kosthold inkluderer 6 til 11 porsjoner med korn, 3 til 5 porsjoner med grønnsaker, 2 til 4 porsjoner med frukt og 2 til 3 porsjoner med melk og meieriprodukter. Mange mennesker med lavt blodsukker er følsomme for karbohydratinntak. Noen matvarer med raffinert mel og sukker kan spike blodsukkeret og få den til å krasje. Unngå å krasje blodsukkeret ved å spise fiber karbohydrater. Løselig fiber tar lengre tid å bli fordøyd; Derfor forblir den i magen lenger, som holder legemet full og langsomt påvirker blodsukkeret. Løselig fiber matvarer består av havrekli, brun ris, bygg, linfrø og psyllium husk.