Digidexo.com

Problemer med Acuvue 2 kontakter

Problemer med Acuvue 2 kontakter


Acuvue 2 kontakter er laget for å brukes daglig eller utvidet slitasje. Disse kontakter blir brukt til å korrigere syns, men har også en sperremekanisme som hindrer skadelig UV-stråling fra å nå hornhinnen og øyet. Acuvue 2 kontakter kan være gunstig for mange som ville heller ikke bruke andre korrigerende visjon alternativer. Men det er noen problemer med dette produktet og kontakter generelt at du bør vite for å foreta en informert beslutning om bruken.

Problemer med misbruk

Acuvue 2 kontakter er designet for å brukes en bestemt tidsperiode, deretter forkastet. Men for mange grunner, wearers ofte forlenge den tiden. Det kan være på grunn av glemsel, eller et ønske om å spare penger på erstatning kontakter. Imidlertid vil de kontaktene til slutt ha linse innskudd buildup hvis slitt for lenge. Disse forekomstene vil irritere øyet, synsproblemer, ubehag i øynene og kan skade hornhinnen.

Nødvendigheten av riktige løsninger

Myke kontakter, inkludert Acuvue 2, har potensial til å skade øynene eller til og med føre til blindhet hvis de ikke behandles med de riktige løsningene. Produsentene sterkt advarer mot bløtlegging eller behandle dem med vann fra springen. Vann fra springen kan inneholde bakterier som kan føre til øyeinfeksjoner og mulig tap av synet.

Behandling av UV blokkering

Acuvue 2 har UV-blokkerende egenskaper. Dette er gunstig for å beskytte øynene, men det er ikke nok. Problemet oppstår når folk tror at de ikke trenger ekstra øye beskyttelse, som for eksempel solbriller. Kontaktene ikke dekker hele øyet og er derfor effektive for å beskytte bare hornhinnen.

Problemer med myke kontakter

Det er noen generelle problemer med myke kontakter. Acuvue 2 er en type myk kontakt og som sådan har også disse problemene. En av disse er at de er mer sårbare enn harde linser og kan rippe eller rive lett. En annen bekymring er at de kan absorbere forurensende stoffer som for eksempel parfyme, kremer og såper. Dette kan da irritere øynene.

Advarsel

Acuvue 2 problemer er lett unngås ved å bruke dem som anvist av din optiker. Imidlertid skal visse individer unngå ved hjelp av kontakter. Disse personene inkluderer de som ikke har nok tåreproduksjon, er utsatt regelmessig for røyk eller har en historie med infeksjoner i hornhinnen.