Digidexo.com

Hovne øyelokk Cure

Hovne øyelokk kan oppstå av en rekke årsaker, for eksempel allergier, søvnmangel og bihuleproblemer. Mange medisinske tilstander kan også forårsake puffy eller hovne øyne. Finne årsaken kan utgjøre en tur din lege. Sseveral naturlige programmer kan redusere og i noen tilfeller helt kurere mindre hovne øyelokk hjemme. Kommersielle produkter laget utelukkende for hovne, puffy øyne er også tilgjengelig, men sammenlignet med naturlig rettsmidler kan være ganske dyrt, og har mye de samme resultatene.

Årsaker

Alle opplever noe hevelse av øyelokkene på et eller annet tidspunkt. Men hvis du har smerter, rødhet eller blåmerker, og det er et kronisk problem for en uke eller mer, bør du søke legehjelp så snart som mulig. Kronisk hevelse i øynene kan være et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel nyre eller skjoldbrusk problemer, immun mangler, alvorlige allergier eller infeksjon.
Mest vanlig er hevelse i øyelokkene forårsaket av irritasjon av allergi, bihulebetennelse, menstruasjonssyklus, søvnmangel eller overdrive, for eksempel utvidet bruk av datamaskinen eller lesing.

Rettsmidler

Det er ingen absolutt kur for hovne øyelokk, men du effektivt kan redusere mengden av hevelse og bringe lindring ved hjelp av noen av følgende teknikker. Siden ikke to mennesker er like, ikke alle vil ha de samme resultatene fra hvert middel. Prøv hver enkelt og finne hvilken som fungerer best for deg.

Teposer og koffein Serums

Koffein bidrar til å redusere hevelse. Å plassere en te-pose som er gjennomsyret av varmt vann over hvert øye i 20 minutter, to ganger om dagen, vil redusere hevelse og poser. Den eneste mulig bivirkning kan være svak misfarging av huden, som te kan lage flekker på delikate området rundt øynene, spesielt hvis du har lys-tonet hud.
Serumer som inneholder koffein er tilgjengelig i helse-og skjønnhets deler av de fleste kjøpesentre og apotek. Disse sera kan også inneholde andre midler, slik som anti-aldrings ingredienser. Disse serum behandlinger kan være kostbar, og kan inneholde ingredienser du ikke er spesielt interessert i.

Poteter og Rice Starch

Plassere skiver av rå potet på hovne øyelokk fungerer fordi stivelse fra potet absorberer inn i huden, bidrar til å redusere hevelser og stram og fast områdene rundt øynene. Dette kan gjøres to ganger eller tre ganger daglig etter behov. Denne teknikken har ingen uønskede bivirkninger, men du kan finne en ekstra bonus for en reduksjon av mørke ringer under øynene (hvis du har dem) som stivelse lysere også hudens pigment noe.
Du kan kjøpe pulverisert ris stivelse fra bare om noen matbutikk. Den kan brukes til å lage en pasta eller stivelsesholdige vann. Bland litt av risstivelse med litt varmt vann inntil den danner en løs masse. Å være nøye med å unngå å få det direkte inn i øynene, bruke den til de hovne områdene rundt øynene, la stå i 10 til 15 minutter, og skyll med varmt vann. Eller hvis du foretrekker det, gjøre en stivelsesholdige vann for å suge bomull baller for å kunne på øynene dine.

Witch Hazel

Trollhassel arbeider for å berolige og redusere hevelse. Sug bomull baller med nedkjølt trollhassel, og pass på å presse dem ut slik at bomull ikke drypper. Det er viktig å holde øynene lukket, som trollhassel vil svi om lov til å komme under øyelokket. Plasser bomullsdotter over øynene dine i 20 minutter, to ganger om dagen, etter behov.