Digidexo.com

Ballett øvelser for femte klasse

Ballet krever dansere å trene og trene regelmessig for å forbedre sine båter. Starter unge lar dansere å bygge utholdenhet og få nødvendig fleksibilitet. Barn bygger på det grunnleggende som de blir eldre og vokse som dansere. Trening er en kontinuerlig og målt prosess for å sikre barn riktig utvikle muskler for ballett. Femteklassinger må fortsette å trene, under tilsyn, for å sikre de utvikle de riktige musklene til å bli gode ballettdansere.

Barre

Barre regnes som en av de beste verktøyene for å pleie kroppen for ballett. Barre brukes under trening og øving. Det hjelper femte klasse dansere utvikle teknikk og etablere muskeltonus. Barre øvelser hjelpe dansere varme opp for klassen og bygge stil.

Leg Training

Ballett trekk er viktig for beintrening. Bevegelsene bistå med balansen mens en ung femte grader er på tærne, bygge styrke og utholdenhet. Noen av bevegelsene krever dansere til å løfte foten litt opp fra bakken og hold. Også bøyer knærne samtidig som resten av kroppen i en rett stilling bidrar til å bygge leggmusklene og forberede kroppen for ballet.

Musikk Training

Trene til musikk hjelper nye dansere utvikle rytme og lære bevegelser. Dette gjør at en femte grader for å skape balanse mens hun danser. Musikken begynner sakte og deretter øker i hastighet. Som hastigheten på musikken akselererer, så gjør de dansetrinn og vanskelighetsgrad. Dette ytterligere vilkår kroppen og blir amatør dansere klimaanlegg for intensiteten i ballett.