Digidexo.com

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus


Lupus er en sykdom i immunsystemet som angrep og skader vev og celler i hele kroppen. Det kan skape kaos på hud, nyrer, ledd og blodceller. Lupus kan være dødelig hvis den ikke behandles riktig. Ved å bruke Borax som en naturlig rette behandling, kan personer med lupus finne lindring fra ødeleggende smerte som ellers kan hindre en normal måte å leve på.

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus

•  Bland sammen 1/4 ts. boraks, 1/2 ts. natron og 1 liter vann i en liten skål. Omrør konsekvent til det danner en pasta-aktig substans. Du kan ønske å bruke nonlatex hansker for å beskytte hendene fra å bli tørt fra løsningen.

Gni blandingen på huden i en sirkulær men skånsom måte. Pass på å dekke hele området til å være lettet. Du trenger ikke å bruke løsningen på hele kroppen - bare de delene der et utslett er tydelig. Bruk nonlatex hansker for å beskytte hendene dine hvis de er utsatt for tørrhet.

Bland 1/2 kopp Borax med badekar fylt 3/4 av veien med lunkent vann. Rør blandingen rundt med hånden. Suge i løsningen for omtrent en halv time. Sørg for å sette håret opp og holde vannløsning vekk fra ansiktet. Pat huden tørr med et rent, tørt håndkle.

Hint

  • Erstatte natron med peroxide for samme effekt i behandling av lupus symptomer. Bland 16 gram peroxide med 32 gram vann og 1/2 kopp Borax.
  • Ikke forveksle Borax med borsyre. Borsyre er svært giftig og bør aldri brukes til noen form for behandling.
  • Test en liten del av huden med boraks-løsning før bruk for store områder for å unngå en allergisk reaksjon.
  • Noen rettsmidler foreslår inntak Borax med en liter vann. Det er ikke anbefalt å konsumere Borax internt.
  • Alltid søke råd fra en lege før du prøver noen rette.