Digidexo.com

Hvordan ta GAKIC

Hvis du er ute etter en bodybuilding supplement, kan det være lurt å prøve GAKIC tilgjengelig gjennom Muscle Tech Company. GAKIC er markedsført som en muskel Enhancer som bruker ingredienser for å øke muskel-utgang for å få bedre resultater fra treningsøktene. Videre er det ment å hindre tretthet under vektløfting for å forlenge tiden du bruker på å trene. Du bør snakke med legen din før du bruker noen form for bodybuilding supplement, inkludert GAKIC.

Hvordan ta GAKIC

Kjøp GAKIC på et vitamin og kosttilskudd butikken. Du finner den i en butikk som GNC eller kjøpe produktet på nett. Amazon.com selger flere versjoner, blant annet en 128-caplet flaske GAKIC.

Tid dosen av GAKIC å bli tatt ca 45 minutter til en time før trening. En servering størrelsen på tillegget er åtte caplets.

Bruk GAKIC bare på de dagene du trener. Det er 16 porsjoner i hver beholder med GAKIC, så du vil ha en en-måneders forsyning per flaske hvis du bruker supplement fire ganger i uken. Du må også tid dine doser til å skje minst 24 timer fra hverandre.

Drikk en full åtte unse glass vann sammen med din dose av GAKIC. Produsenten anbefaler at du drikker minst 10 glass vann daglig mens du bruker supplement.

melde fra om bivirkninger til legen din. Slutt å ta GAKIC og la legen vite om du har hodepine, svimmelhet, hjertebank, kvalme eller en urolig mage som følge av produktet.

Hint

  • Du trenger ikke å sykle bruk av GAKIC som andre bodybuilding kosttilskudd. Du kan stadig bruke GAKIC, men følg instruksjonene og bare ta produktet på trening dager.