Digidexo.com

Selen & Hair Loss

Selen & Hair Loss


Et mineral som er nødvendig av kroppen til å holde seg frisk, kan selen ha skadelige effekter hvis for lite eller et overskudd eksisterer i kroppen. Tar mer enn 1 m av en nonprescription selen supplement hver dag kan ha skadelige effekter, inkludert håravfall.

Selen

Selen, et mineral som fungerer som en antioksidant, er nødvendig for riktig immunsystemet og hjertefunksjoner. En antioksidant sporstoff, beskytter cellemembraner ved å arbeide med vitamin E i kroppen. Selen er bare nødvendig i svært små mengder, og bidrar til å opprettholde vev elastisitet.

Selen Toxicity

For mye selen fører til selenosis forgiftning. Langvarig eksponering for høye nivåer av selen i mat og vann resulterer i flere dermatologiske problemer, inkludert reversibel skallethet. Diagnostisering selenosis er basert på symptomer, spesielt raske hårtap.

Mangel

Siden selen inn i næringssyklusen via planter gjennom jord, er det godt å bo et sted med høyt seleninnhold eller spise mat fra disse områdene. Enkelte land, slik som i New Zealand, Finland, og noen områder av China mangelfulle i selen utvikle virussykdommer som et resultat, i henhold til Merck online medisinsk bibliotek.

Thyroid

Selen er også nødvendig for at skjoldbruskkjertelen til å fungere normalt. Hvis skjoldbruskkjertelen er aktiv eller underactive, alopecia hårtap resultere, i henhold til Merck.

Behandling

Behandling for selen forgiftning innebærer å redusere consumption.Treatment med en selen supplement kan resultere i en fullstendig gjenoppretting for de med mineralmangel.