Digidexo.com

Grape Seed Extract Sikkerhets

Grape Seed Extract Sikkerhets


Druer har en lang historie med bruk i medisin, og kan dateres tilbake til antikkens Hellas. Grape seed extract regnes som trygt og uten alvorlige farer for nesten hver befolkningen, med unntak som nevnt nedenfor. Den er tilgjengelig i kapsel, tablet, og trekke ut skjemaer.

Bruken har programmer for healing sår, hudproblemer, øye helse, kronisk tretthet og immun problemer, sirkulasjons problemer, og høyt blodtrykk --- og muligens kreft. En del av sin effekt stammer fra kraftige antioksidanter, som bidrar til å bekjempe effektene av aldring og sykdom.

Blødning Bekymringer

Den mengde av de frie del av druekjerne er det som forårsaker bekymring blødning. Personer med blødningsforstyrrelser bør ikke ta ekstrakt uten legens samtykke. Grape seed extract bør ikke tas hvis du er på medisiner for å tynne blodet. Ekstraktet kan også øke blodtrykket dersom det tas med vitamin C-tilskudd.

Interferens

Druekjerneekstrakt kan forstyrre narkotika tatt å senke kolesterolet. Grape seed (i kombinasjon med niacin-bundet krom) virker å senke både total og LDL kolesterol, så hvis du tar et kolesterolsenkende medikament sammen med ekstrakt eller et tillegg på druekjerneolje, bør du sjekke med legen din, da dette kan påvirke dosen av reseptbelagte medisiner.

Bivirkninger

Gravide og ammende kvinner bør unngå ekstrakt og kosttilskudd. Det finnes ingen studier på bruk hos barn, slik at supplement anbefales ikke. Folk som tar druekjerneekstrakt i kombinasjon med andre kosttilskudd, resept eller over skranke medisiner, bør gjøre det bare med tilsyn av en medisinsk faglig. (Disse forholdsreglene er i hovedsak på grunn av en mangel på studier informasjon om druekjerne og dens virkning på disse populasjonene eller under disse forholdene.)

Grape seed kan forårsake generell svimmelhet og kvalme. Hodepine og tørr hodebunn er andre rapporterte bivirkninger. Alle med en allergi mot druer bør ikke ta druekjerneekstrakt i noen form. Alle som lider en alvorlig medisinsk tilstand bør konsultere lege før du starter et supplement.

Dosering

En dose på 720 mg daglig, kan brukes til å behandle åreknuter. Druekjerneekstrakt er nyttig med tilstanden på grunn av oligomeriske proanthocyandin komplekser den inneholder. OPCs er bioflavonoider og kan redusere forekomsten av lekker årer og hevelse i bena.

Det kan bli tatt for å hjelpe til med psoriasis i en dose på 100 mg to ganger per dag --- og for antioksidant beskyttelse, kan 25 til 150 mg av ekstrakt tas opp til tre ganger per dag.

Kreft

Resveratrol (en polyfenol som finnes i ekstrakten) synes å interferere med cellevekst og deling i kreft og for å blokkere tumor enzymer som forlenger livet. Ekstraktet kan også undertrykke østrogen i kreftvev samtidig la friske vevet er østrogenproduksjonen uberørt.