Digidexo.com

Muscle Milk Informasjon

Muscle Milk Informasjon


Muscle Milk er en linje av protein shakes, barer og måltid-erstatningsprodukter laget av Cytosport. Muscle Milk er svært gunstig for idrettsutøvere og vekt trenere. Selv om det er mange varianter av protein produkter, er Muscle Milk litt forskjellig fra andre.

Product Line

Muscle Milk er mest kjent som et protein pulver som er blandet med vann for å lage en protein shake. Proteinpulver er trolig Muscle Milk mest populære produkt, og mange forbrukere som at Muscle Milk tilbyr en "light" produkt. Men det er ganske mange andre produkter i Muscle Milk linje. Cytosport tilbyr også ferdige protein shakes, protein barer, måltid-erstatning drinker og andre måltid-erstatning produkter som bærer Muscle Milk varemerke.

Ingredienser

Muscle Milk kombinerer to typer proteiner i sine produkter: whey protein og kasein protein. Det er ikke de ingredienser som individualisere muskel melk, selv om; mange protein produkter bruker en kombinasjon av myse og kasein.

Muscle Milk er unik fordi formelen er laget for å etterligne formel av en mors brystmelk. Morsmelk er beriket med proteiner, vitaminer og aminosyrer. I de to første dagene etter en mor føder, produserer kroppen hennes et hormon som kalles colostrum; dette hormonet styrker babyens immunsystem ved å skylle kroppen med antioksidanter og enzymer. Sammen med andre ingredienser, har muskel melk bovint kolostrum, som i det vesentlige har den samme som i den menneskelige hormon.

Protein Fordeler

Protein er byggesteinen av muskel vekst. Vi trenger alle protein om vi trene eller ikke. Økende protein, men bidrar til å bygge og regenerere muskelvev. Muscle Milk er spesielt nyttig for styrketrening. Når du løfter vekter, er du river muskelfibrene. Deretter muskelen vokser tilbake større og sterkere. Muscle Milk hjelper denne prosessen. Plus, er protein veldig mettende, så drikker protein shakes vil redusere appetitten.

Melk Fordeler

Mors melk formel av Muscle Milk er begunstiget fordi det øker nivået av aminosyrer, antioksidanter og enzymer. Mange studier har vært viet til fordelene ved morsmelk, og det er kjente helsemessige fordeler, men forskerne vet egentlig ikke alle fordelene ved amming. Men studier har vist at babyer som ammes er sunnere babyer. Derfor kan muskel melk bistå immunsystemet.

Misforståelse

Det er viktig å vite at Muscle Milk har mer fett og kalorier enn sine konkurrenter. Av denne grunn, muskel melk gir en lett versjon av hvert av produktene. Den tradisjonelle Muscle Milk produktet er formulert for seriøse styrketrenere. De lettere versjoner er mer hensiktsmessig for personer som trener i mild til moderat rekkevidde. De fleste får en tilstrekkelig mengde protein fra kosten alene, så Muscle Milk skal brukes i forbindelse med muskel-building aktiviteter. Dersom det svelges uten riktig trening, vil Muscle Milk føre til vektøkning.