Digidexo.com

Hva er L-tyrosine er bivirkningene?

L-Tyrosin er en aminosyre tilgjengelig i muntlig og aktuell krem ​​skjemaer og brukes til å behandle fenylketonuri, årvåkenhet, depresjon og ADHD. L-tyrosin utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av L-Tyrosin inkluderer kvalme, tretthet, hodepine, halsbrann, leddsmerter, humørsvingninger, irritabilitet og endringer i hjertefrekvensen.

Pediatrics

L-tyrosin, kan medføre risiko for bivirkninger hos spedbarn og barn, i henhold til Physicians stasjonær referanse.

Legemiddelinteraksjoner

L-tyrosin, reduseres effektiviteten av reseptbelagte medikamenter av Levodopa, forårsaker en økning av symptomer hos pasienter med Parkinsons sykdom i henhold til RxList.com. Fordi L-Tyrosin fører til en svak økning i produksjonen av thyreoideahormoner, kombinere stoffet med medisiner som brukes til å behandle hypothryoidism kan føre til overdreven produksjon av skjoldbrusk hormoner.

Risiko

Noen pasienter utvikler en potensielt livstruende allergisk reaksjon på L-Tyrosin, forårsaker brystsmerter, kortpustethet og en kløende hudutslett.

Betraktninger

Hvis du har en historie med diabetes, hypertyreose eller Graves sykdom, bør du ikke ta L-Tyrosin grunn av sin potensielle bivirkninger. Kvinner som er gravide eller ammende bør ikke ta L-Tyrosin, i henhold til legens Desktop Reference.