Digidexo.com

Hvordan avgifte og rense Med Acai Berry

Acai Berry er en potent antioksidant som er innfødt til søramerikanske land, som Brasil. Den populære acai rens innebærer inntak av en stor mengde av bær for en til to uker og samtidig opprettholde et sunt kosthold. Antioksidanter i bærene hjelpe reversere skader fra frie radikaler og fremme riktig celle formasjon. Videre har studier utført ved University of Florida fastslått at acai bær inneholder antioksidanter med potensial til å ødelegge kreftceller. Anekdotiske bevis tyder på at acai berry rens hjelper skylle ut giftstoffer og regulere avføring. Merk at acai Berry kosttilskudd, flytende ekstrakt og te har ikke blitt evaluert i tilstrekkelig grad av US Food and Drug Administration (FDA).

Hvordan avgifte og rense Med Acai Berry

Acai Berry Cleanse

•  Spis sunne måltider og snacks, og unngå bearbeidet junk mat for to til tre dager før du begynner acai berry rens. Dette vil hjelpe kroppen din å forberede for rens.

Hvis du vil bruke flytende ekstrakt: Ta en oz. med hvert måltid.

Bruk av kosttilskudd: Ta fire 500 mg kapsler med acai Berry kosttilskudd daglig med 8 oz. vann, med eller uten mat.

Hvis du vil bruke te: Drikk 1 til 2 kopper acai berry te daglig.

Fortsett å opprettholde et sunt kosthold mens du er på rens. Sørg for å unngå mat med høyt fett. Øk inntaket av grønnsaker og helkorn, som vil hjelpe kroppen lettere absorbere antioksidanter.

Hold tilstrekkelig hydrert når du er på rens. Drikk minst 8 oz. vann med hver dose av acai berry juice eller supplement.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du starter denne rens. Din lege vil gi deg råd om riktig dosering for dine spesielle behov.
  • Ikke fortsett rens lenger enn to uker.