Digidexo.com

Fosfatidylserin bivirkninger

Fosfatidylserin er et næringsstoff naturlig produsert av kroppen og tilgjengelig gjennom kosten. Noen mennesker tar phosphatidylserine i tillegg form som et minne Enhancer, for å behandle tidlige symptomer på Alzheimers sykdom og for å lindre symptomer på depresjon. De kosttilskudd er avledet fra soya. Bivirkninger er uvanlig.

Viktig

Som en viktig del av cellestrukturen, er fosfatidylserin viktig i mange kroppsfunksjoner. Det hjelper særlig opprettholde cellulær funksjon i hjernen.

Bivirkninger

Fosfatidylserin bivirkninger som vanligvis er assosiert med høye doser. De inkluderer urolig mage, gass, kvalme og søvnløshet.

Risiko

Ingen alvorlige fosfatidylserin bivirkninger er rapportert, men noen mennesker har en allergisk reaksjon på kosttilskudd. Tegn ville inkludere hevelse i ansiktet, pustevansker, og utslett eller elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Fosfatidylserin kan samhandle med visse antihistaminer, og med medisiner foreskrevet for overaktiv blære, psykotiske lidelser, Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom.

Effektivitet

Fosfatidylserin kosttilskudd tidligere ble laget av ku hjerner, men dette ble avviklet i løpet av frykt for sykdom. Studier indikerer phosphatidylserine har fordeler som et minne Enhancer brukt denne type tilskudd, ifølge nettsiden til lege Ray Sahel, som forklarer soya typen kan ikke ha de samme effektene.