Digidexo.com

Bivirkninger av Winstrol

Tatt av noen enkeltpersoner over hele verden for bedre idrettslige prestasjoner, er anabole steroider også ofte fortært av fritidskroppsbyggere som ønsker å legge til muskel og redusere kroppsfett. Bortsett fra disse sorte markedet bruker, er steroider også jevnlig foreskrevet av leger for å hjelpe pasienter takle en rekke sykdommer. Alle tre av disse gruppene vil trenge for å forstå og sette pris på de mulige bivirkninger som stammer fra bruk av anabole steroider Winstrol.

Hva er Winstrol?

Winstrol er et anabole steroid. Det er også kjent under navnet Stanozolol. Som alle andre anabole steroider, er det en syntetisk avledning av mannlig hormon testosteron. Medisinsk, er winstrol / stanozolol ofte brukt til å behandle tilfeller av angioødem, en tilstand som forårsaker alvorlig hevelse av ulike kroppsdeler. Rusmiddel brukes Winstrol brukes som alle andre anabole steroider - for å forbedre ytelsen. Winstrol er tilgjengelig i både muntlig og injiserbare formater.

Hvordan er Winstrol Administrert?

Winstrol er vanligvis administreres enten gjennom intramuskulær injeksjon eller muntlig, via tabletter. Bodybuilding doser for menn varierer fra 35-75mg per dag (muntlig). Kvinner ta en mye mindre dose, mellom 5-10 mg daglig. Kvinner trenger å ta en mindre dose for å minimere muligheten for androgene bivirkninger - dypere stemme, vekst av ansiktshår og forstørrelse av klitoris.

Hva er de vanligste bivirkningene?

Blant steroider, er Winstrol anses ganske snille, med ingen mulighet for østrogen bivirkninger som ville oppstå med andre steroider stand til å konvertere til østrogen. Vanlige bivirkninger som oppleves av brukere inkluderer akne, hodepine, søvnvansker og en økning eller nedgang i seksuell lyst. Winstrol, i sin muntlige form, legger en god del stress på leveren. Liver stress er mildere ved bruk av den injiserbare versjon, men belastningen er også mer kontinuerlig. Hos kvinner kan Winstrol forårsake de nevnte virilizaing effekter - vekst av ansiktshår, dypere stemme og forstørret klitoris.

Hvordan bekjempe mulige bivirkninger

Mens det ikke er noen reell etablert metode for å forebygge mulig søvnløshet eller hodepine, acne forebygges ved å vaske oftere. I tillegg, for å minimere muligheten for leverskade, ville Winstrol brukere være lurt å begrense sine steroid sykluser å ikke lenger enn seks til åtte uker i lengde, kombinert med fullstendig avholdenhet fra alkohol og unngå eventuelle andre hepatoxic forbindelser. Kvinner bør nøye overvåke dosering deres og se nøye etter de første tegn på eventuelle kroppslige endringer signal utbruddet av virilisering.

Betraktninger

Winstrol er en ganske mild steroid. Den viktigste fordel å Winstrol er at den ikke er utsatt for aromatisering, noe som betyr at det ikke vil utløse den felles steroid bivirkninger av gynekomasti og tunge væskeansamlinger. Selv om sin anabole potensial er ikke så stor som andre forbindelser, redusert nivå av bivirkninger gjør det til en solid trade-off for de risiko uønskede kroppsbyggere som ønsker å legge til lean mass eller øke sportslige prestasjoner uten overdreven komplikasjon. De viktigste spørsmålene er virilisering (for kvinner) og levertoksisitet, men disse kan håndteres.