Digidexo.com

Hvordan Gi en Lipotropic Injection

Hvordan Gi en Lipotropic Injection


En lipotropic injeksjon er en injeksjon som inneholder både en lipotropic aminosyre og vitamin B12. Denne injeksjon blir vanligvis brukt som et vekt-tap alternativ, for å hoppe starte forbrenningen og øker energi. Selv lipotropic medisiner er vanligvis administreres av en lege eller sykepleier, med en legens tillatelse og en resept, er det mulig å administrere lipotropic injeksjoner til deg selv eller noen andre.

Hvordan Gi en Lipotropic Injection

•  Snakk med legen din. Han vil vise deg hvordan du legger sprøyten og hvor mye medisiner for å administrere. Når du er vist hvordan du legger sprøyten og i stand til å vise at du er i stand til å administrere stoffet selv, vil du bli gitt en resept.

Fyll resept. Den vil inneholde dosering informasjon og veiledning som dekker hvor du skal administrere skudd (vanligvis i armen, men som du kan bli bedt om å gi et annet sted).

Sterilinjeksjonsstedet med en bomullsdott og gni alkohol. Åpne steril sprøyte og ta folie eller plast av toppen av medisinen ampullen eller flasken. Legg sprøyten med litt mer medisiner enn nødvendig, og trykk på sprøyten inntil målingen er korrekt.

Trykk forsiktig på sprøyten for å fjerne eventuelle luftbobler. Sakte pierce huden på injeksjonsstedet med nålen til nålen er dypt nok til å gå inn i blodbanen. Trykk sakte stempelet på sprøyten inntil medisinen slippes ut i blodbanen.

Fjern kanylen fra sprøyten. Klatte en steril bomullsdott med isopropanol og tørk injeksjonsstedet grundig. Hvis injeksjonsstedet fortsetter å blø, bruke en bandasje på det.

Hint

  • Hvis du har å gi daglige lipotropic injeksjoner, alternative injeksjonssteder hver dag for å hindre blåmerker.
  • Lipotropic injeksjoner er ikke for alle: Hvis du opplever hevelse eller utslett rundt injeksjonsstedet, eller noen annen allergisk reaksjon, avslutte bruken og kontakte legen din.