Digidexo.com

Én uke Very Low Calorie Diet

Det har vært kjent i mange år at en måte å raskt vekttap er å kutte ned på kalorier. Men å begrense kalorier betyr ikke nødvendigvis sulter deg selv. Det betyr bare å være selektiv om dine matvalg og planlegger måltidene. Utført på riktig måte, kan du gå ned i vekt i så lite som en uke.

Break for frokost

Uansett hvilken diett du følger, er frokost regnet som den viktigste måltidet på dagen, gir drivstoff til morgenen og holde deg fra overspising senere. Det er mange alternativer for en lav-kalori frokost - fra lav-fett yoghurt med et stykke frukt (ca 140 kalorier) til en kopp med havregryn (ca 150 kalorier) til høy-fiber, lite sukker korn som Total eller Special K (ca 220 kalorier med skummet melk, jordbær og low-cal søtningsmiddel).

Ta en matbit

De beste dietter, selv de som understreke begrense kaloriinntaket, har mindre måltider oftere i løpet av dagen (i motsetning til tre større måltider). Så selv om du teller kalorier, er det beste alternativet for å spise hver tredje time for å holde energinivået høyt. En lav-kalori snack for eksempel et eple (typisk rundt 50 kalorier) eller en protein shake (190 kalorier for en boks med Slim-Fast) kan gjøre utslaget.

Gå Lys på Lunch

Det trenger ikke å være noe fancy om flytte en fylling, lav-kalori lunsj. En god gammeldags salat kan være det beste alternativet. Noen grønne grønn salat toppet med gulrøtter, agurker, brokkoli og lav-fett dressing (hold krutonger og ost) kommer inn på mindre enn 200 kalorier. Du kan legge til en spiseskje av lav-fett tunfisk for protein. I tilfelle du er på rømmen, prøv en frukt N 'yoghurt Parfait fra McDonalds og en side av eple fossekall (ca 160 kalorier, minus karamell dipping saus).

Snack Time Again

I tilfelle du bare ikke orker å spise et stykke frukt, protein barer er er lave i kalorier og ganske fylling. South Beach Bo frokost barer kommer i en rekke varianter - fra peanøttsmør til lønn mutter. De er vanligvis ikke mer enn 140 kalorier per stykk.

Grave på Dinner

Middag har en tendens til å være det største måltidet på dagen for folk flest, og mens det kan fortsatt være velsmakende, bør det ikke være for mye større enn dagens forrige måltider. Én regel å følge er hver porsjon bør være på størrelse med knyttneven din. Sunn kalorifattig valgene inkluderer skinnfri grillet kylling eller grillet laks (ca 45 kalorier per unse hver). Tilsett litt lav-fett dressing for smaken (pass på at det er ikke mer enn 50 kalorier per spiseskje) og en side av kokte grønnsaker (ferske, ikke frosne eller hermetiske).

Legg It Up

Med denne planen, vil du forbruke mindre enn 1000 kalorier per dag, og i noen tilfeller, betydelig mindre. Kombinert med regelmessig mosjon og seks til åtte 8-oz. glass vann per dag, vil du kaste pounds på som en lite som en uke, og sannsynligvis kjenner deg merkbart sunnere.