Digidexo.com

Tester for Adrenal Fatigue

Binyretretthet er en tilstand som oppstår når binyrene jobber på en sub-par nivå. Dette er ikke alltid anerkjent av leger som et syndrom, men det blir stadig mer anerkjent i th medisinske fellesskapet. Hvis du tror du har binyretretthet, sørg for å søke medisinsk intervensjon fra en utøver som er godt bevandret i dette området.

Binyrene

Binyrene er to små kjertler som sitter over nyrene. Disse kjertlene er svært nødvendig for optimal helse, fordi de skiller ut mer enn 50 hormoner. Disse hormonene er involvert i noen av kroppens prosesser, inkludert energiproduksjon, fettlagring og balansering elektrolytt. Hormonet kortisol er et av de stoffer som utskilles av binyrer. Cortisol er aktiv i å opprettholde immunsystemet, normalisere blodsukkernivåer, og regulering av blodtrykket.

Symptomer på binyretretthet

Symptomer på binyretretthet er mange. En vesentlig er at det er en tydelig energimønster. Hvis du er som regel trøtt om morgenen og føler meg ikke helt våken før etter lunsj og deretter ha en annen lav 02:00-04:00 på ettermiddagen, er du viser en binyretretthet mønster. Noen andre symptomer er salt cravings, manglende evne til å gå ned i vekt, vektøkning, økt blodsukker når stresset, depresjon, glemsomhet og muskelsvakhet.

Tester for Adrenal Fatigue

Det er en spytt test som måler kortisol og andre hormonnivåer i løpet av dagen. Denne testen er ikke en del av normal medisinsk testing, men Verdens helseorganisasjon og National Institute of Health har anerkjent denne testen som et alternativ i helsevurderinger. Denne prøven er svært enkel, da det bare omfatter spytter inn i et testrør. Dette gjøres fire ganger om dagen, og da rørene er sendt til den opprinnelige laboratorie for resultater. Du kan be legen din for denne testen, men hvis ikke er tilgjengelig, kan du bestille dine egne tester på nettet.

Andre tester

Noen andre tester som leger bruker er ikke spesifikke adrenal tester, men kan bidra til å fylle i vurderingen bildet. For eksempel vil noen leger bestille en AM kortisol test eller mål på skjoldbruskkjertelen, som noen ganger hypotyreose kan påvirke adrenal funksjon).

Andre tegn

Det er en gruppe av selvtester som også kan gjøres for å begynne å utforske hvis binyretretthet er ditt problem. Den ene heter Ragland er skiltet. Ta blodtrykket mens du sitter ned og så stå opp og ta det igjen. Den øverste nummeret burde ha hevet 8 til 10 mm. Hvis det falt, kan du ha denne tilstanden. En annen rask test er å trykke over nyre og se om det er smerter. Smerte kan forventes hvis du har adrenal problemer. En tredje egenevaluering er å se i et speil og lys med lommelykt inn din elev. Din elev bør trekke seg sammen. Hvis det forblir den samme eller utvider, kan dette også støtte en diagnose av binyretretthet.

Advarsler

Disse testene er måter å begynne å klargjøre hva som skjer i kroppen din. De bør ikke brukes uten å rådføre deg med lege. Hun vil være i stand til å jobbe med deg for å bekrefte diagnosen og hjelpe til med behandling planlegging og alternativer.