Digidexo.com

Om HCG å miste vekt

HCG står for human chorionic gonadotropin. Det er et hormon som produseres i morkaken og er oftest funnet i urinen til gravide kvinner. Dens formål er å "regulere embryo utvikling og påvirke nivåene av andre hormoner" under svangerskapet, ifølge Dr. David L. Katz i sin artikkel "Er HCG injeksjoner en god måte å miste vekt?" publisert på O, The Oprah Magazine hjemmeside. Mange leger og andre vekttap eksperter har antydet at å ta HCG injeksjoner vil dempe appetitten og hjelpe deg å holde på en lav-kalori diett.

Historie

HCG injeksjoner ble først brukt som behandling for fedme av en britisk lege som heter Dr. ATW Simeons. Simeons brukt mange år på å studere fedme og vekttap. Han la merke til at etter å gi sine pasienter HCG injeksjoner, manglet de "symptomene som man kan forvente fra en pasient på en svært lav-kalori diett. For eksempel hans pasienter hadde" ingen hodepine, sult smerter, svakhet eller irritabilitet. "Simeons publisert en rapport med detaljer disse funnene i 1954.

Funksjon

Simeons observert at, under graviditet, overvektige kvinnen var i stand til å redusere mengden av kalorier i kostholdet uten å bli sulten eller irritabel. Simeons hevdet at på grunn av den økte nivåer av HCG produseres av kroppen under svangerskapet, "synes diencephalic bank kapasitet til å være ubegrenset, og unormale faste depositum kan aldri dannet," en kvinnes ifølge Hcgdietinfo.com. Av denne grunn, Simeons mente at å ta HCG injeksjoner ville bidra til å dempe en persons appetitt.

Betraktninger

Til tross for disse påstandene, HCG injeksjoner er trolig ikke den beste vekttap hjelpemiddel. En studie utført i 1990 av Institutt for medisinsk fysiologi og biokjemi ved Universitetet i Stellenbosch i Stellenbosch, Sør-Afrika fant at pasienter som får HCG injeksjoner ikke miste noe mer vekt enn de som fikk placebo, ifølge US Department of Health & Human Services . Ifølge Mayo Clinic, har mange andre medisinske forskere studert effekten av HCG injeksjoner på vekttap. Resultatene av disse studiene "ikke var lovende."

Advarsel

Manipulere mengden av HCG i kroppen din ved å ta HCG-injeksjoner kan føre til helseproblemer. HCG er laget for å stimulere eggstokkene. Det fører til at mengden av østrogen og progesteron i kroppen din til å svinge. Supplere din naturlige nivået av HCG med en injeksjon kan føre til dannelse av cyster på eggstokkene ifølge Dr. Katz i sin artikkel på O, The Oprah Magazine hjemmeside.

Expert Insight

På grunn av disse bekymringene, vil du sannsynligvis være bedre å prøve å gå ned i vekt den gammeldagse måten. Den eneste sikker måte å gå ned i vekt er å leve en sunn livsstil. Ifølge Mayo Clinic, bør du "ta en ærlig titt på dine matvaner og daglig rutine." Den beste tingen å gjøre er å spise et sunt kosthold og trener regelmessig.