Digidexo.com

Hva er den raskeste måten å miste fett?

Hva er den raskeste måten å miste fett?


Over 60 millioner amerikanere i USA er klassifisert som overvektige ifølge Centers for Disease Control and Prevention. The American Heart Association sier at overvektige og overvektige personer har økt risiko for koronar hjertesykdom. Derfor bør overvektige personer forsøke å miste fett raskt for å redusere risikoen for koronar hjertesykdom og andre kroniske sykdommer. Den raskeste måten å miste fett trygt er ved å opprette en daglig kalori underskudd og trener.

Kutte kalorier

Dietter som kutte kalorier vil føre til vekttap, uavhengig av hva slags mat du spiser, ifølge Harvard School of Public Health. Så lenge du kutte kalorier, vil kombinasjonen av karbohydrater, fett og proteiner som du spiser verken hindre eller forbedre vekttap. Hvis målet ditt er å miste fett, så bør du fokusere mer på intens trening mens forbruker litt færre kalorier fra mat hver dag.

Øvelse Kraft

Ifølge The Journal of Nutrition, utøve som resulterer i en rask puls reduserer prosentandel av kroppen fett og bygger muskler. Øvelser som vesentlig kan øke hjertefrekvensen inkludere løping, svømming og sykling. Men hvis du spiller en sport, spille at idrett er en fin måte å øke hjertefrekvensen. Hvis du ikke har trent i det siste, så kan det være vanskelig for deg å opprettholde en forhøyet puls for en lengre periode. Start med å trene på en lavere intensitet, deretter gradvis øke varigheten og intensiteten på treningsøktene dine fra uke til uke.

Å miste fett raskere, bør du vurdere å trene en gang om morgenen og en gang om natten. Dette vil øke stoffskiftet to ganger om dagen. Går for en joggetur i morgen og løfte vekter på kvelden er en utmerket måte å miste fett raskt. Men sørg for at du ikke trener for mye for tidlig fordi du kan skade kroppen din.

Løfte vekter og bygge muskler

Ifølge Mayo Clinic, brenner muskelvev betydelig mer kalorier enn fettvev gjør. Folk som har mer muskuløse kropper vil alltid ha en høyere resting metabolic rate (RMR) enn folk med mindre muskuløse kropper. Ett alternativ som du kan bruke til å miste fett og få muskler er vektløfting.

Å bygge nye muskler, er du nødt til å presse kroppen til det ytterste. Dette vil føre til at muskelfibrene til å rive. Men, hvis du har en tilstrekkelig mengde protein i kosten din, vil du bygge nye og sterkere muskelfibre. Hvis du ikke allerede har en gym medlemskap, bør du sterkt vurdere å kjøpe en. Treningssentre er et flott sted å løfte vekter fordi du kan spørre en trener om råd når du trenger hjelp. Løfte vekter er absolutt et levedyktig alternativ som du kan bruke til å holde det ekstra fett av og bygge muskler.

Unngå Mettet fett

Matvarer som inneholder mye mettet fett er også svært høy i kalorier. For eksempel, en Double Quarter Pounder med ost fra McDonalds har 740 kalorier og 19g mettet fa. En Whopper fra Burger King har 670 kalorier og 11g mettet fett. Hvis du prøver å gå ned i vekt, så holde deg unna matvarer med et høyt kaloriinnhold. Ifølge American Heart Association, dietter høy i mettet fett også i betydelig grad øke risikoen for koronar hjertesykdom.

Vekttap piller

Hvis du har problemer med å miste vekt gjennom slanking og trening, så kan det være lurt å snakke med legen din om vekttap piller. Ikke alle vekttap piller er klarert for bruk av USA Food and Drug Administration. Bruk kun FDA-godkjente vekttap piller fordi du bruker vekttap piller som ikke er klarert av FDA kan være farlig for helsen din. Snakk med legen din om hvilke vekttap piller kan være riktig for deg.