Digidexo.com

Hvordan få en resept for Phentermine

Hvordan få en resept for Phentermine


Når vi leter etter en måte å gå ned i vekt mange amerikanere slå til stoffet phentermine for sin energi og metabolisme forsterke egenskaper. Men noen ganger kan det være svært vanskelig å få en lege til å godkjenne en resept for phentermine. Noen leger lytte og prøve å forstå ønskene til en pasient, men dessverre, mange gjør det ikke. For mange mennesker, kvinner spesielt, mid-life metabolske og hormonendringer gjør miste vekt en veldig vanskelig prosess uten hjelp. I tilfeller som dette, kan en phentermine resept gjøre en stor forskjell.

Hvordan få en resept for Phentermine

Be din fastlege. Selv om du er rimelig sikker på at legen din ikke vil gi deg en resept for phentermine det er langt billigere å spørre og betale apotek pris enn prisen på å besøke en baratrics lege. Forklar at å miste vekt er vanskelig for deg selv med et sunt kosthold og mosjon. La legen din vet at du har utdannet deg selv på risiko og fordeler, og ønsker muligheten til å gjøre denne medisinske beslutningen selv. Hvis legen fortsatt ikke respekterer dine ønsker kanskje det er på tide å finne en ny lege.

Spør rundt. Du har sannsynligvis venner og naboer som har hatt en resept for phentermine på et tidspunkt eller en annen. Forklar at du er ute etter en lege som ville være villig til å foreskrive dette stoffet. De kan være i stand til å anbefale noen lokalt som vil lytte til deg og er enig i at prøver phentermine til hjelp i vekttap bestrebelser ville være i din beste interesse.

Søk etter lokale bariatrics leger i ditt område. Besøk deres hjemmeside. Se hva slags planer og programmer de tilbyr. Besøk nettsteder dedikert til legen vurderinger og se hva deres andre pasienter sier. Hadde de har en god opplevelse? Var de i stand til å få den hjelpen de lette etter? Noen av disse gjennomgang nettsteder tillate deg å få kontaktinformasjon til anmelderne. Kontakt dem og stille spørsmål om deres besøk og hva bariatrics legen foreslo. Ikke alle bariatrics leger er like, og noen vil heller bruke flytende dietter og skudd i stedet for resepter for phentermine.

Ring bariatrics leger i ditt område. Spør hva prisene er. Forstå at med mindre du er sykelig overvektige, vil svært få forsikring planer betaler for deg å se en bariatrics lege og du må komme opp med prisen for besøket ut av lommen. Besøk kan variere mye, så ikke hopp over dette trinnet hvis kostnaden er ingen objekt til deg.

Spør om hvilke alternativer de tilbyr. Appetitt suppresants vil vanligvis være på listen. Spør hvilken type appetitt suppresants. Phentermine vil vanligvis være på listen, men hvis det ikke vil du ha spart deg selv kostnaden for besøket og skuffelsen over ikke å ha phentermine som et alternativ med den aktuelle bariatrician.

Planlegge en avtale. Vær ærlig med din bariatrics lege. La ham eller henne vite at du har forsøkt å gå ned i vekt den typiske måten, men at kroppen din ikke ønsker å samarbeide, og at du trenger hjelp. Appetitt suppresants er vanligvis den aller første løpet av handlingen som tilbys av bariatrics leger. Ikke bli overrasket om du må kjøpe phentermine fra legen for mye mer enn et apotek ville belaste deg.

Etter å ha mistet noe vekt på phentermine besøke fastlegen igjen. Forklar at phentermine er virkelig hjelper deg og ønsker for ham eller henne til å revurdere og skrive ut resept for å hjelpe deg å dempe den månedlige kostnaden for phentermine. Med noe hell legen din vil forstå, se at du nyter godt av, og gi deg en resept som vil spare deg for penger hver måned.

Hint

  • Du er en voksen. Opptre som en. Ikke tillat deg selv å bli skjøvet rundt. Hvis du har tatt deg tid til forskning og foreta en medisinsk beslutning for deg selv legen din bør respektere det. Hvis du føler at legen din er å være nedlatende og anse deg som du vet ingenting, det tid for å finne en ny lege, uansett hva. Legens oppførsel vil ikke endre seg over tid. Hvis legen din, men kan presentere et godt logisk sak høre på ham / henne! De fikk ikke gå på skolen i 12 år for ingenting.
  • Hvis du kan få phentermine snarere enn over disk diett hjelpemidler, gjør! Phentermine er FDA godkjent, mens mange av de over disk slankepiller aldri har vært gjennom menneskelig testing, bare dyreforsøk.
  • Mange OTC slankepiller er svært vanedannende og kan drepe deg hvis tatt med andre medisiner. Legen din kan adivse du på hva du ikke skal ta med phentermine, men sannsynligvis kan ikke gi deg råd om farene ved enkelte OTC diett hjelpemidler.