Digidexo.com

Hvordan virker drikke alkohol Årsak en bakrus?

Hvordan virker drikke alkohol Årsak en bakrus?

Hvordan virker Drikker Årsak en bakrus?

Hvis du er en av de millioner av mennesker som regelmessig drikker alkohol, er sjansen du har hatt en bakrus på ett punkt i livet ditt. Begrepet brukes for å beskrive de ubehagelige symptomene som oppstår etter et overforbruk av alkoholholdige drikkevarer. Vanligvis er disse symptomene inkluderer dehydrering, tretthet, hodepine, oppkast, diaré og kvalme; kan imidlertid ulike individer opplever ulike symptomer. Noen heldige individer kan selv unngå bakrus helt. Så hva er det om å drikke alkohol som fører til en bakrus? Den største faktoren er dehydrering.

Hvordan kan Drinking føre til dehydrering?

Du lurer sikkert på hvordan, hvis du drikker, kan kroppen din bli dehydrert - alkohol er en væske tross alt. Til tross for sin væskeform hovedingrediensen i alkoholen er etanol, en fargeløs og høyt-brennbar væske som produseres ved fermentering av gjær. Etanol ikke bare er en depressant psykoaktivt stoff, men også en vanndrivende, noe som betyr at det gjør kroppen din produsere mer urin. Dette, i sin tur, fjerner vann fra kroppen din, noe som fører til dehydrering. Dehydrering fører deretter hodepine og trøtthet, to av de klassiske bakrus symptomer. Mens du drikker vann kan virke en opplagt rette, hvis du er midt i en uutholdelig bakrus, kan du være i stand til å fordøye noen form for mat eller væske - selv vann. Hvorfor er dette? I tillegg til dehydrering, kan etanol irritere mageslimhinnen, noe som fører til kvalme og brekninger. Og bare oppkast fører til ytterligere dehydrering, som forverrer symptomene.

Andre medvirkende faktorer

I tillegg, fordi etanol er en depressant, er kroppens reaksjon på det ikke pen. Å bekjempe deprimerende effekter av drikke, forsøker kroppen å stimulere hjernen din ved å slippe en rekke kjemikalier. Dessverre, til tross for kroppens gode intensjoner, disse kjemikaliene føre til kvalme, skjelvinger og følsomhet for lys og lyder. Og det er ikke alt. Fordi leveren, noe som er kroppens filteret, bare kan forbrenne en viss mengde alkohol i en viss tid, mengden av etanol du inntar påvirker tiden leveren behov for å filtrere den. Vanligvis, alvorlighetsgraden av symptomene avhenger av mengden av etanol til stede i kroppen. Så hva kan du gjøre for å hindre dette? Vel, er den beste måten å hindre en bakrus å unngå å drikke. Hvis dette ikke er et attraktivt alternativ, bør du prøve å begrense mengden du drikker og drikker et glass vann mellom hver alkoholholdige drikke. Vær advart, men at selv om du følger disse retningslinjene, kan en bakrus fortsatt være sannsynlig.