Digidexo.com

Candida gjær Cures

Candida albicans er en sopp som er naturlig tilstede i tarmkanalen og genitale. Men når det er en overvekst av kroppen opplevelser slike symptomer som diaré, hud kløe, sår hals, lunger og genital utflod. Infeksjoner som vaginitis, trost og bleie utslett er alle forårsaket av Candida. Symptomer på dette gjær infeksjon kan behandles, kureres og forebygges.

Næringsstoffer

Acidophilus er en av de mest effektive candida-bekjempelse næringsstoffer som finnes i yoghurt og i piller; sukkerfri yoghurt anbefales. Butikken acidophilus piller i kjøleskapet. Et annet kraftig næringsstoff er eugalan forte som gjenoppretter celle funksjoner for å bekjempe gjengroing og drepe soppen. Ta kaprylsyre i en tidsbestemt frigjøring pillen for å løse opp i tykktarmen, som gjør det mulig for denne anti-soppmiddel til å nå over hele lengden av tykktarmen. Andre viktige næringsstoffer som kjemper candida gjær infeksjoner er inkludere hvitløk kapsler, linfrøolje, quercetin, bromelain, vitamin B-komplekset og kalsium. Detox og gjenoppbygge skadet vev med koenzym A og fri form aminosyre kompleks.

Urter

Urter kan være effektive behandlinger for gjær infeksjoner. Aloe vera juice kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker, og hjelper hvite blodceller ødelegge gjær. Oliven blad ekstrakt er en annen viktig urt som brukes til å behandle candida gjær infeksjoner. Kolorex inneholder et antisoppmiddel som hjelper til å opprettholde den riktige balanse av gjær. Pau d'arco kommer som en te og pre-laget batcher kan lagres i kjøleskapet --- ikke bruke honning eller melk i denne te.

Diet

Diet er en viktig faktor for å kontrollere mengden av gjær i kroppen. Sukkerholdige, raffinert og bearbeidet mat mate gjær, forårsaker eller fortsetter sin overvekst. Avstå fra å spise alderen ost, alkohol, soyasaus, kaker, glutenprodukter, syrlig frukt, rå sopp, poteter, sjokolade og alt som inneholder gjær. Velg rå grønnsaker, fiber og magert kjøtt inntil infeksjonen er under kontroll.

Tips

Hvis du lider av en vaginal gjær infeksjon, nøye sette inn et fedd hvitløk inn i skjeden; en sterk kan knyttes til midten av fedd. La sitte i 15 minutter før du trekker ut. Bruk bomull undertøy som syntetiske undertøy felle fuktighet, noe som drivstoff gjær. Revurdere p-piller hvis du får tilbakevendende infeksjoner. Bruke over-the-counter medisinert kremer som en siste utvei --- kroppen faktisk bygger opp en immunitet mot kremer. En gjær ningsmiddel som diflucan kan være foreskrevet for å behandle candida infeksjon. Babyer som har trost må behandles sammen med sine mødre for å unngå reinfeksjon når ammer. Disse kurer også hindre gjær infeksjoner. Når gjær overvekst avtar, være bevisste på maten du spiser for å unngå tilbakefall.