Digidexo.com

Honning botemidler for magesmerter

Honning er produsert av honningbier fra blomsternektar i de fleste land over hele verden. Det har vært brukt i århundrer for å kurere plager fra akne til hjertesykdom. Honning er akseptert av det medisinske feltet som har betydelige medisinske egenskaper og er et trygt sukker erstatning.

Magesmerter

Drikker en blanding av to spiseskjeer honning og en halv kopp med varmt vann vil gi lindring av magesmerter som følge av syre eller gass i magen og magesår. En blære infeksjon kan også være årsaken til magesmerter. Drikker en blanding av to spiseskjeer med kanel pulver og to teskjeer honning i åtte gram vann kan drepe bakterier og bakterier i blæren.

Honning og sitron for magesmerter

Bland en spiseskje honning, saften fra en halv av en sitron, en fjerdedel teskje revet ingefær og en halv kopp varmt vann. Drikk som en te å berolige en urolig mage, magesmerter og mageinfluensa. Denne blandingen vil også fungere godt for en sår hals og mild sinus lunger.

Honning Allergi

Honning er produsert fra nektar av blomster og ofte inneholder bakterier som kan være skadelig for små barn og spedbarn. En barnelege bør konsulteres før du legger honning til noe mat eller drikke barn vil forbruke for å finne ut om de er i faresonen. I tilfeller der voksne er allergisk mot bier, bør en lege også konsulteres for å avgjøre om det er trygt å konsumere honning.