Digidexo.com

Hvordan ta Aciphex

Aciphex er også kjent som rabeprazol, et foreskrevet medisiner som bidrar til å redusere syre i magen. Mange mennesker vil oppleve halsbrann etter et måltid. Men hvis det fortsetter i to dager eller mer, kan du vurdere å gå til legen din for å se om du har tidlige tegn på syre reflux sykdom som trenger å bli behandlet. En måte å bidra til å behandle sykdommen er å ta en foreskrevet mengde av Aciphex.

Hvordan ta Aciphex

•  Gå til legen. Du trenger en resept fra legen for Aciphex, og legen vil anbefale å ta en eller to piller per dag i inntil to måneder.

•  Ta en eller to tabletter fra beholderen. Aciphex bør ikke bli hakket opp eller tygges. Svelg det hele for å unngå for mye av medisinen blir gitt ut i kroppen på en gang.

Drikk vann når du tar Aciphex. Dette vil hjelpe deg å svelge medisinen lettere uten å prøve å tygge pillene. Hvis du er foreskrevet for å ta to piller, svelge en om gangen.

Ta Aciphex hele tiden legen foreskrevet. Hvis legen anbefalte en eller to piller per dag, sørg for å ta riktig mengde for hele uken eller to som er foreskrevet. Hvis du slutter å ta medisinen tidlig, kan du ende opp med det samme problemet i løpet av dager.

Oppbevar Aciphex i områder der det ikke er for varmt (80 grader Fahrenheit eller høyere) eller fuktig. Ta foreskrevne mengde med et måltid eller på tom mage. Det vil være effektiv uansett.

Hint

  • Følg legens anvisninger om hva slags mat og drikke du bør inntaket å bidra til å eliminere halsbrann. Han kan be deg om å øke inntaket av frukt og grønnsaker. Han kan også be deg om å holde deg unna brus.
  • Vokt dere for bivirkninger - som kvalme, hodepine eller utslett.