Digidexo.com

Anbefalt kaloriinntak for vekttap

Kjepphest dietter og vekttap trender er markedsført til den overvektige, med formål å bevise at hemmeligheten til vekttap ligger i deres produkt eller metode. Sannheten i saken er vellykket vekttap er ikke avhengig av hvor mange kopper te du drikker hver dag. Det er ikke om å spise fem små måltider, 2 snacks, og en protein shake i stedet for tre normale måltider. Den virkelige hemmeligheten til vekttap er enkel ... brenne flere kalorier enn du forbruker.

Anbefalt kaloriinntak

Den anbefalte kaloriinntak for vekttap varierer fra person til person, og kan være avhengig av faktorer som kjønn, fysisk aktivitetsnivå, startvekt, og vekt-tap mål. Kaloriinntak kan også være avhengig av en persons nåværende helsetilstand. Det er viktig å oppsøke lege før du begynner på et vekttap eller treningsprogram. Ifølge 2005 Dietary Guidelines, USDA sier at å kutte 500 kalorier per dag fra kosten din for å oppnå vekttap er ofte nødvendig.

Kalorier

Antall kalorier som må forbrukes varierer fra person til person. I gjennomsnitt, bør en 30-år gammel kvinne som er moderat aktiv forbruker rundt 2000 kalorier per dag. En 30-åring moderat aktiv mann bør spise ca 2600 kalorier. Disse er forslag er basert på Dietary Guidelines og bør justeres for å møte individuelle behov. Høyde og nåværende vekt gjøre en forskjell i å bestemme kalori behov. Det er viktig å huske at nesten alt vi spiser og drikker inneholder kalorier.

Hver kalori teller

Vær smart om hvilke typer mat og drikke som du forbruker for å få den største fordelen fra kalorier. For eksempel, er en håndfull mandler, en kopp baby gulrøtter, og en hyssing ost kommer til å legge opp til ca 300 kalorier. Fra de kaloriene du får protein, kalsium, betakaroten, vitamin C, vitamin B, fiber, jern og magnesium. Denne kombinasjonen kan øke energinivået og holde sulten i sjakk i flere timer. Alternativt er en middels størrelse stykke sjokoladekake kommer til å kjøre godt over 300 kalorier, tilbyr svært lite næringsverdi, og vil neppe sette en bulk i sultfølelse.

Kalorier ut

Overvåking av kalorier som går inn til kroppen din er ikke den eneste delen av vekttap. Fysisk aktivitet er nødvendig for å brenne kalorier, også. Mengden av kalorier som en person brenner per time i løpet av en gitt aktivitet kan variere. For eksempel, i gjennomsnitt, kan en 154-kilos individuelle forbrenne rundt 280 kalorier per time ved å gå. Generelt, jo mer du veier jo mer kalorier per time vil du forbrenne. Som vekten reduseres, så vil frekvensen der kalorier blir brent. Å få fysisk ikke er bare kommer til å øke hastigheten som du gå ned i vekt, er det også bra for hjertet og hjernen. Trening kan også redusere stress og hjelper deg å sove bedre.

Gjøre internett din venn

Vekttap er ikke lett, men det kan gjøres. Lag en plan som beskriver dine mål, hvilke endringer du ønsker å gjøre i kostholdet ditt, og hvordan du ønsker å integrere fysisk aktivitet inn i rutinen. Det er så mange verktøy tilgjengelig på nettet i dag som kan hjelpe spore kalorier og tilpasse måltid planer. Gjøre disse verktøyene fungerer for deg, og du vil ha en mye lettere tid å opprettholde et sunt kosthold. Pass på å også referere til næringspyramiden. Porsjonsstørrelser teller, men det gjør den type mat du spiser. Sørg for å få de anbefalte porsjoner med frukt, grønnsaker og helkorn. Mypyramid.gov har enda en meny planleggeren som tilpasser en diett for deg, basert på din nåværende vekt og vekttap mål.