Digidexo.com

Hvordan Size en Brille Frame

Hvordan Size en Brille Frame


Dimensjonering brilleinnfatningen rammer er i motsetning til dimensjonering et par nye sko eller et klesplagg. Bare å prøve dem på for passform er vanligvis ikke nok. I stedet er det en bransjestandard som vil bidra til at brillene sitter behagelig, utfyller den form og struktur i ansiktet. Med hjelp av et felles verktøy, vil du ikke trenger ekspertisen til en optiker for å få jobben gjort.

Bruksanvisning

ser på innsiden av rammene for små trykte numre. De er plassert på innsiden av armene, eller på innsiden av broen. Disse tallene indikerer den nåværende størrelsen på rammen.

Skriv ned de tre tallene som du finner. Det første tallet angir størrelsen øyet, som er en måling av avstanden på tvers av en enkelt linse. Det andre tallet er broen størrelse, som måler avstanden mellom begge objektivene der nesen er. Den tredje nummer, kalt tempel størrelse, måler lengden av en arm av rammen, inkludert det område hvor den bøyer bak øret. De er alle målt i millimeter.

Bruk en fleksibel millimeter linjal for å finne hver av de tre målinger på din egen hvis de ikke er trykt inni rammene. Noen ganger, som et resultat av daglig slitasje, de trykte målinger visne bort. Når du finner målingene, vil du vite størrelsen på rammene du trenger når det er tid for et nytt par.