Digidexo.com

Hva Urter er skadelige for leddgikt?

Hva Urter er skadelige for leddgikt?


Leddgikt er ikke rettet mot en bestemt kjønn, alder eller nasjonalitet. Denne sykdommen kan immobilisere en person. Det er ingen kjent kur for leddgikt, men symptomene er ofte administrert gjennom medisinering. Naturmidler og kosttilskudd florerer, og det er en misforståelse at hver urte supplement er trygg fordi den er laget av naturlige ingredienser. Urter påvirke kroppen på samme måte som reseptbelagte medisiner gjør. I noen tilfeller kan urte kosttilskudd forårsake en reaksjon på medisiner your'e tar. Snakk med legen din for å finne ut hva urter er skadelig for leddgikt når det brukes sammen med medisiner.

Arnica Montana

Vanligvis brukes som en aktuell salve eller krem ​​for å lindre leddsmerter og hevelse, betyr arnica ikke samhandle med andre medisiner når det brukes eksternt. Imidlertid sier University of Maryland Medical Center bør du unngå å ta arnica internt fordi bivirkninger inkluderer hjertebank, oppkast, og med død. The Center advarer også at langvarig utvortes bruk kan føre til irritasjon i huden, inkludert blemmer og eksem.

Willow Bark

Den salicin finnes i willow bark er en naturlig form av aspirin. For folk som er allergiske mot aspirin, er bruken av willow bark skadelig. Willow bark kan også forårsake magesår og mageblødning. Væskeretensjon er en annen bivirkning av willow bark, slik at urten kan føre til problemer for folk som lider av hjertesykdom eller høyt blodtrykk. Hvis du lider av diabetes eller astma, bør du også unngå å ta willow bark.

Thunder Gud Vine

Hver del av tordenguden vintreet er giftig bortsett fra de indre delene av roten. Selv huden av roten anses giftige. Studier har vist at selv om roten ekstrakt av vine betyr lindre virkningene av artritt, dets bivirkninger er skadelig. Tordenguden vintreet reduserer beintetthet hos kvinner og bør unngås hvis du lider av osteoporose. Vintreet også reduserer sædkvalitet hos menn, og kan føre til håravfall og utslett.