Digidexo.com

Reker Allergi Remedy

Reker Allergi Remedy


En matallergi er en immunrespons til et næringsmiddel som ellers er ufarlig for andre. Hvis du har blitt diagnostisert med en reke allergi, bør du, selvsagt, unngå reker. Men det er andre ting du kan gjøre for å redusere muligheten for en reaksjon, og for å bidra til å bygge ditt immunsystem.

Reker Allergi Hjelp

Selv om forskerne er ikke helt sikker på hva som forårsaker allergi, James F. Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Cures", sier at mange allergier kjøre i familier. I tillegg har barn matet en viss mat for tidlig kan utvikle en allergisk reaksjon på den maten. Symptomer på en reke allergi inkluderer elveblest, utslett, eksem, svelgeproblemer, hodepine, tretthet, nysing og hoste. Selv om noen symptomer er vanligvis mild og håndterlig, sørg for at du får akutt hjelp umiddelbart hvis du har problemer med å puste etter å ha spist reker,.
I tillegg til å unngå reker, bør du også spise en diett full av næringsstoff tett og hele matvarer for å bidra til å bygge ditt immunsystem. Finn Vitamin C i frukt og grønnsaker. Du kan også finne vitamin C i tillegg form. Ta 1000 mg 2-3 ganger om dagen. De bioflavonoider i Vitamin C vil bidra til å redusere allergisk reaksjon på reker og andre matvarer. Sørg for å variere kostholdet ditt for å unngå å spise for mye av det ene mat, da dette kan føre til andre allergier også.
The University of Maryland Medical Center anbefaler å ta en multivitamin som inneholder vitamin A, E, B-kompleks vitaminer, magnesium, selen, sink og kalsium sammen med vitamin C. Dessuten vil du finne at omega-3 fettsyrer reduserer betennelse og bygge immunitet. Ta en til to kapsler daglig eller 1-3 spiseskjeer daglig for å redusere dine reker allergisymptomer.
Ta en probiotiske supplement i tillegg. Probiotika opprettholde mage-tarmkanalen og bygge immunitet. Ta fra fem til 10 milliarder CFU av en probiotiske en dag. Den supplement L-glutamin reparerer slimhinnen i tynntarmen og forbedrer absorpsjon. UMMC sier at L-glutamin også bygger immunitet. Ta 500 til 1000 mg tre ganger daglig.
I tillegg til å ta kosttilskudd, sørg for å drikke et glass vann hver time som du er våken, da dette vil skylle allergener ut av systemet.
Til slutt, hvis du er en mor som familien har slitt med matallergi, sørg for å amme ditt barn, som morsmelk naturlig beskytter mot allergi. Hvis du gjør formel feed, velge en hypoallergen formel, siden en laget av kumelk kan føre til et meieri allergi senere.