Digidexo.com

Alternativ medisin for Acid Reflux

Acid reflux, som er noen ganger gruppert med gastroøsofageal reflukssykdom, er en kronisk, ubehagelig tilstand som kan skade spiserøret. Behandle sine symptomer vil ikke nødvendigvis kurere tilstanden, men flere alternative behandlingsformer kan gi lindring.

Aloe Vera og lakris

Saften av aloe vera plante kan være nyttig i behandling av betennelser som følger visse tarmlidelse, samt diaré og urolig mage.

Lakris har blitt benyttet for å redusere syrenivåer i magen, så vel som til behandling av mage og tarmsår.

Natriumbikarbonat og Glutamin

Natriumbikarbonat, eller natron, virker som et antacid og er effektiv i behandling av halsbrann. Pasienter på lav natrium dietter eller som har høyt blodtrykk bør ikke bruke natriumbikarbonat som et behandlingsalternativ.

Glutamin finnes naturlig i melk, kylling, biff, fisk, egg, grønne grønnsaker og rødbeter. Det fungerer som en anti-inflammatorisk og reduserer betennelse langs tarmen, og kan også fungere som et rensemiddel.

Andre alternative tilnærminger

Andre måter å få lindring av sure oppstøt bære å senke stress eller fjerne kilder til angst. Terapi som fokuserer på avslapping kan være nyttig. Dessuten har akupunktur vist seg effektiv i en studie av pasienter med syre reflux ble ikke responderer på tradisjonell medisin.

Kanskje en av de mest effektive rettsmidler, derimot, er en forebyggende tilnærming. Hvis du er overvektig, mister de pounds. Ekstra vekt sitter rundt magen og styrker din syre mot spiserøret. Løstsittende klær for å hjelpe lavere trykk rundt magen. Ikke spis mat som ser ut til å utløse symptomer. De vanligste er stekt eller fet mat, sjokolade, løk, koffein, hvitløk og alkohol. Ikke følger opp et måltid med en lur eller søvn. Du bør vente minst to timer mellom et måltid og ligger nede. Når du gjør ligge ned, heve overkroppen med minst seks inches. Og til slutt, hvis du røyker, stopp. Røyking svekker funksjonen av den nedre øsofageale lukkemuskel.