Digidexo.com

Hvordan endre kostholdet for å redusere Fibromyalgi flare-ups

Hvordan endre kostholdet for å redusere Fibromyalgi flare-ups


Fibromyalgi er en sykdom preget av kroniske smerter, søvnforstyrrelser og tretthet som rammer 15 millioner amerikanere. Det finnes ingen kur, men mange pasienter finne lindring gjennom reseptbelagte legemidler og endringer i livsstil. Her er noen ideer om hva du skal spise hvis du har Fibromyalgi og ønsker å redusere antall bluss-ups.

Hvordan endre kostholdet for å redusere Fibromyalgi flare-ups

•  Bytt til en høy protein, lav karbohydrat diett. Velg magert protein, som egg, tofu, magert kjøtt, fjærkre og fisk. Sørg for å spise mye frukt og grønnsaker, og begrense porsjoner med brød, ris og pasta.

Endre kosthold for å innlemme sunt fett. Disse inkluderer sesamolje, olivenolje, rapsolje, nøtter og avokado. Du kan røre yngel grønnsaker og magert kjøtt med en av disse sunne oljer. Legg litt ingefær eller gurkemeie til wok, også. Disse er anti-inflammatoriske matvarer.

Reduser alkohol, koffein og sukker i kosten. Også unngå kunstige søtstoffer og hvis du må bruke dem, endre til naturlige seg som Stevia.

Omega 3 fettsyrer er også tenkt å bidra med kroniske smerter ved å redusere betennelse. Dryss bakken linfrø på frokostblanding hver morgen til frokost.

Hver morgen, ta en multi-vitamin, alene med noen eller alle av de følgende kosttilskudd og mineraler:
250 mg magnesium
Boswellia og Malic Acid
500-700 mg kalsium
B-kompleks vitaminer

Hint

  • Snakk med legen din om å legge mineraler og kosttilskudd for å sikre at de ikke forstyrrer noen medisiner du kan ta.