Digidexo.com

Gum Disease and Natural Healing

Smerte, ubehag og infeksjon assosiert med tannkjøttsykdom kan utvikle seg til en mer alvorlig infeksjon hvis den ikke behandles. Heldigvis, naturlig healing tilbyr noen svært effektive alternativer til medisinsk behandling med antibiotika for tannkjøtt irritasjon, og du kanskje allerede har noen av disse botemidler i ditt hjem. Hvis du har alvorlig tannkjøttsykdom, ekstrem smerte, eller hvis du er på noen medisiner, snakk med legen din før du tar fatt på en urte behandling plan.

Salt Rinse

Naturlig lindring og behandling for tannkjøttsykdom kan være så nær som spisestuebordet. En salt skyll er en skånsom behandling for tannkjøttsykdom. Det bidrar til å redusere smerte og hevelse og dreper bakterier. Mange tannleger anbefaler en stabil diett av salt skylling etter kirurgi for å redusere risikoen for infeksjon på grunn av biter av mat.

Ifølge Nancy Symonds, registrert dental hygenist og skribent for Support 4 Change, hvis du er på en salt-diett, kan du bruke natron istedenfor salt. Symonds antyder 1 til 2 ts. av natron per liter vann for en mild natron skyll.

Bloodroot

Bloodroot største effekter på tannkjøttsykdommer er velkjente i tann fellesskap. Ifølge Holistisk Online, bloodroot viktigste ingredienser inkluderer sanguinarin. Sanguinarin er en ingrediens som brukes i noen munnvann formler for å redusere tannkjøttbetennelse og bekjempe infeksjoner. Bloodroot har også vist seg å ha en helbredende virkning på bronkitt, astma og nesepolypper.

Prickly Ash Bark

Prickly aske bark er et sentralstimulerende og anti-inflammatorisk urt som kan bidra til å helbrede munnsår. Ifølge "One Earth" i Nigeria, er stikkende ask bark en vanlig munnhygiene hjelpemiddel. Folk bruker "... et avkok av roten bark" som en behandling for tann smerter. En annen form for stikkende ask, kalt Fagara rot, blir brukt som en tygge pinne for å helbrede munn plager og forbedre generell tannhelse. Noen naturmedisinere advarer mot å bruke stikkende ask bark for barn på grunn av sin potensielle bivirkninger.

Oak Bark Powder

Eik bark pulver kan bidra til å redusere betennelse forårsaket av tannkjøttsykdom, og fungerer også som en antiseptisk for sårdannelse tannkjøtt. Ifølge Holistisk Online, en eik bark te laget av 1 ts. av eikebark pulver i en kopp vann kan brukes tre ganger per dag. Swishing te direkte rundt det berørte området i 30 til 60 sekunder kan hjelpe din tannkjøttsykdom helbrede fra direkte kontakt med urtete. Eik bark pulver kan også tas i et skjær hvis du ikke ønsker å ta det som en te.

Neem

Hvis du har brukt alle andre alternativer, er neem en av de kraftigste og mest potente behandlinger for tannkjøttsykdom som har utviklet koker. Neem er antibakterielle og og soppdrepende egenskaper har vist effekt på infeksjoner bak tannkjøttsykdom. På grunn av risiko neem positurer til reproduktive helse, bør du bare ta neem som en siste utvei under tilsyn av en kvalifisert herbalist.

Ifølge "The One Earth Herbal Sourcebook" av Tillotson et al, kan neem tas som et pulver eller som et skjær. Du bør ikke bruke neem i mer enn tre uker av gangen på grunn av en "dempende effekt på fordøyelses, seksuelle og reproduktive funksjoner." Neem bekjemper infeksjon og feber, men det har også vist seg å føre til kortsiktig infertilitet hos rhesusaper og rotter når det injiseres reproduktive organer. Kort sagt, bør Neem brukes for bare en kort periode fordi langvarig bruk kan gjøre deg midlertidig infertile.