Digidexo.com

Helse rettsmidler for acid reflux Bitterhet

Gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, kan ofte føre til en bitter smak i sin munn. Dette kalles ofte "Vann issørpe" fordi den er forårsaket av tilbakestrøm av syre fra spiserøret. Dette kan også føre til dårlig ånde. Det finnes måter å holde denne sur smak under kontroll.

Behandle sykdommen

Bitterhet er bare et symptom på acid reflux. For å bli kvitt det, må du behandle sykdommen. Leger foreskrive protonpumpe inhibiters, pro-motilitet narkotika, skum barrierer og antacids å lindre GERD symptomer.

Umiddelbar Relief

Mens behandling gastroøsofageal refluks, eliminere bitterhet midlertidig med munnvann, hyppig bruk av tanntråd og tannpuss, og tyggegummi.

Naturlig rettsmidler

Apple cider eddik, fennikelfrø, anis og ingefær rot har alle blitt brukt til å behandle GERD og bitterhet det fører i munnen. En drink av like deler honning, sitronsaft og vann kan også lindre den ekstra syre.

Endringer i kosthold

Unngå alkohol, koffein og sure drikker som appelsin eller tomat juice kan redusere munnen bitterhet. Det er også bedre å spise små måltider oftere enn tre store.

Stå oppreist

For å unngå morgen bitterhet fra Acid reflux, unngå å spise i løpet av tre timer liggende. Det vil også bidra til å heve hodet av sengen noen få inches til hjelp i fordøyelsen.