Digidexo.com

Hvordan alkalinize kroppen din med en Raw Food Diet

En rå mat diett vil basisk kroppen din gjennom sin bruk av frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er naturlig alkalisering, holde kroppen blir for syrlig. Et alkalisk kropp er sunnere fordi kroppen din bedre kan bekjempe sykdom. Sykdommen kan ikke trives i en alkalisk kropp. Spise en rå mat diett, eliminere kjøtt og meieriprodukter, vil forbedre helsen. For å være vellykket, må du planlegge måltider og få verktøy for å gjøre den rå mat diett overgang.

Hvordan alkalinize kroppen din med en Raw Food Diet

•  Spis rå ferske grønnsaker. Kjøp grønnsaker som du liker å spise rå. Noen eksempler er salat, spinat, selleri, agurk, gulrøtter og blomkål. Ikke vær redd for å prøve grønnsaker som du ikke har prøvd før. Fordi grønnsaker er lett bedervelige, kjøpe dem i små mengder, nok til å vare i opptil en uke.

spise ukokt frukt. Ikke alle frukter er alkaliske, men noen av de fruktene som er alkalisk inkluderer sitroner, lime, avokado og tomater.

Få protein fra nøtter, og spiser frø. Mandler har protein og er alkalisk. Du kan også spise solsikkefrø, linfrø og linser.

Aldri spise meieriprodukter, inkludert egg. Pasteurisert melk, ost og yoghurt er ikke spist i rå mat diett, og de er for sure. Fersk, hjemmelaget mandelmelk, laget med mandler og vann i en blender er tillatt.

Ikke spis noe kjøtt. Kjøtt eller kjøttprodukter er sure og er ikke tillatt i en rå mat diett.

Hint

  • Bland grønnsaker, vann og alkalisk frukt i en blender for en rå smoothie. Spirer er også sunt og tillatt i en rå mat diett. Kaldpresset olivenolje eller rå kokos olje kan brukes på salater. Velg økologisk mat fordi de er fri for sprøytemidler.
  • Grundig vask rå mat før du spiser dem.